Elskera parašė:
Aš tvarkiausi šiek tiek, dabar sėdžiu prie kompiuterio, bet ruošiuosi į parduotuvę, po to bandysiu vakarienę kartu su vyru gaminti![]()
Ka zadi gaminti?
Elskera parašė:
Aš tvarkiausi šiek tiek, dabar sėdžiu prie kompiuterio, bet ruošiuosi į parduotuvę, po to bandysiu vakarienę kartu su vyru gaminti![]()
Ka zadi gaminti?
Dovilytee parašė:
Sveikos ka veikiat? As tai papietavau dabar prisedau prie kompo biskiuka![]()
sveika as taip pat papietavau su seima ir dabar lovoje gulineju prie kompo
Elskera parašė:
O spanguolse šviežias valgei? Kažin, ar kokia spanguolių uogienė ar sultys, jei tokių yra padėtų? Nemanau, kad dabar labai įmanoma spanguolių būtų gauti.
spanguoles saldytos mociutes rinktos, o naturaliu sulciu sunku rasti bet jei rasi aisku padetu.
geriausia sutrinti su medumi ir kasdien paskanauti.
Elskera parašė:
O tu kurį laiką Norvegijoje būsi? Pas gydytojus irgi vaikščiosi Norvegijoje?
As iki vasario pabaigos cia busiu..
na sausio pradzioje buvau pas daktare savo , o dabar vasario pabaigoje kai grisiu eisiu pas daktare vel, turejau pradzioje eiti bet pasakiau kad isvykstu tai sake nieko tokio kad ir pabaigoj ateisi
cia neisiu pas daktarus jai tik kas apsidraudziau kad galeciau pas juos apsilankyti
Na stai, po ilgos apziuros galiu pasidziaugti,kad turesim mes mergyte
tj panasu kad geguzis tikrai mergaiciu menuo;)))
Deja kartu wizitas labai isgasdino....mergaite susirangius keistoj pozoj, dar atsilieka truputi pagal tai kelinta sawaite skaiciuojam...siuncia i genetikos klinika...zodziu dawe man stresiuko ir asaru jau. Wisas nestumas iki siol buwo toooks lengwas,net nejauciau iki siandien
Ar dar ka siunte ar panasiu rezultatu sulauktete?
vesta2013 parašė:
Na stai, po ilgos apziuros galiu pasidziaugti,kad turesim mes mergytetj panasu kad geguzis tikrai mergaiciu menuo;)))
Deja kartu wizitas labai isgasdino....mergaite susirangius keistoj pozoj, dar atsilieka truputi pagal tai kelinta sawaite skaiciuojam...siuncia i genetikos klinika...zodziu dawe man stresiuko ir asaru jau. Wisas nestumas iki siol buwo toooks lengwas,net nejauciau iki siandien![]()
sveikinu su dukryte
manau geriau nestresuoti nieko baisaus cia nera,as pas genetikus 3 kartus buvau,bet ne del laiko,del apsigimimu ziurejo.gal kartais mazesnis truputi tavo lelius bus ir tiek.kuo greiciau nuvaziuok pas genetikus kad maziau streso butu,pamatysi viskas bus gerai,tik kai nesi susidurus atrodo baisu
Elskera, lyg del vezimo klausei
mes pirkom tutis pia su lininiu audiniu. o rinktis vezima ner sunku - ypac nauja ar deveta - viskas i kisenes gyli atsiremia arba poziuri
paskui jau tik siek tiek pasigooglini ir viskas...tutis pia tai bene didziausias lopsys yra. milli way tai panasus i tutis vezimus, dar tucio kopija yra lenkiski tako fimos vezimai.
del rubeliu, ieskojau nete info, tai labai jos mazai. siandien su vyru uzsukom i urmo baze, pries tai paziurejau www.lorita.lt rubelius, ju ir bazej yra, tai susiradom ta sandeli, o pardavejos saunios, parode, ka su kuo rengti, ka ant ko ir tt.
variantu ne vienas yra, cia kaip mamai ir vaikui patogiau. aisku, ta suzinai po laiko jau, bet pradzia sokia tokia susipirki teks, o jei gera pardaveja - isvis liuks. klause, kur zadu gimdyt. tai kaune klinikose savo reik rubelius tureti, kasdienai po viena pilna rinkini.. tai jei cp, tai turbut 5 dienos ligoninej, vadinas, 5 komplektai (apatine maikyte ir ant virsaus rubai). mazylio gimdnamai ir krikscioniskieji sake lyg aprengia vaikus. tai man gera kieki pirkt teks... maziausi dydziai - 50 cm, bet tokius sake perka ankstyvukams. o siaip nuo 56 cm dydzio pradeda pirkt rubus... sako, geiausia turet ivaraus modelio rubu, nes nezinai, kas tau ir vaikui patiks labiausiai. dar paskui daktarai pataria, kol bamba nesugijus kaip rengti... ar smelinukus (bodzius) kur klynelis segasi, tai ar segt klyna ar ne, ar geriau vietoj bodzio maikyte (vadinas ji siaustinukas), kur kaip chalatelis susisiaucia... ir kelnytes... zodziu
Mokslas is didziosios raides
bet smagu ir idomu...
apie namus ziuriu tema uzsukot
mes dabar pas mano mama name gyvenam, vietos netruktu, gyvenk ir zvenk. bet mums bloga jau nuo neprivatumo, o dar sesuo vis gryzta is vilniaus, tai isvis balaganas buna, savas kampas - tik vienas kambarys gaunas, su lelium jau netiltpume. net virtuvej zonos neturim, o maisto ir puodu atzvilgiu su mama visiskai nesutampa nei norai, nei nuomones. tai va treti metai po vestuviu eina, ir tiek pat laiko savo nameli statom. kai imi paskola, tai tikrai statybos vyksta labai letai... ir tai, dar kiek savo pinigu susikisa, baisu. niekaip nesuskaiciuosi is pradziu, ko reikes ir kiek reikes, tik plius minus gali nujaust. nebedaug liko, norim isikelti su lelium jau i naujus namus, uztektu virtuves, vonios ir wc, ir vieno kambario, ir galima gyvent. o laikas lekia grait.
Vesta, o ka reiskia, mergaite keistoj pozoj susirangius? as kai buvau pas genetike, tai irgi apie poza sukalbejo, sako, ziurekit - cia galva, o cia salia ir peda... bet ji tik syptelejo, kad taip lelia susisukus ir nieko daugiau nesake... :/ tai idomu dabar, kokia pas jus ten poza...
vesta2013 parašė:
Na stai, po ilgos apziuros galiu pasidziaugti,kad turesim mes mergytetj panasu kad geguzis tikrai mergaiciu menuo;)))
Deja kartu wizitas labai isgasdino....mergaite susirangius keistoj pozoj, dar atsilieka truputi pagal tai kelinta sawaite skaiciuojam...siuncia i genetikos klinika...zodziu dawe man stresiuko ir asaru jau. Wisas nestumas iki siol buwo toooks lengwas,net nejauciau iki siandien![]()
Na mes geguzinukai bet pas mus berniukas pilvelyje gyvena
paivairinsim mergaiciu gretas
Justina-88 parašė:
Na mes geguzinukai bet pas mus berniukas pilvelyje gyvenapaivairinsim mergaiciu gretas
![]()
Kad visai neseniai buvo kalba,kad geguze berniuku menesis,tai cia per kelias dienas mergyciu daug padave ar kaip...
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai