InKaBa parašė:
vaje, snekores... vos speju sekt
apie lopsio patiesaliukus pasidomejau, tai nelabai kazka itiesia dar mamos, nebent paklodeles, kad tas lopsio audinys nesiteptu labai... o daugiau nieko. na, uzklotas vaikui - pledukas ar pan. o pas mane lopsyje yra kelios pakelimo padetys, tai galvoju, nuo kada jau jas naudot galima. viena mama sako, kad nuo trecio men mazdaug, o iki tol tai tik lygiai guldyt vaika reik... jetus, koks mokslas.
as dar nieko kito ir nesu nusipirkusi. reikia pradet eiti mokytis, kaip kas koki ruba vadina, kur smelinukai, kur bodziai
nes man visi jie vienodi kol kas. ziurinejau vienakart Lorita firmos merino vilnos rubelius, ir mama pletku girdejo, kad vasara su jais kudikiams ypac gerai, vedina geriau nei medvilniniai. bet ju grozio nelabai yra... vaiko rengimas irgi man dar nepazintas mokslas
o literaturos tai nerandu internete
vezima pirkom nauja, tutis pia, mane siek tiek pagrauzia nervas, kad per brangu gal, o bet taciau - pirmas vaikas, pirmas anukas mano tevams, isgyvensim gal
ir vyras rinko ratus savo dukrai, tai as tyliu...
naudosis kiek naudosis, nebereiks - parduosim.
man buvo rakstis galvoj vaiko kambari irengt, bet svieciamuju straipsniu paskaiciau, kad toli grazu nereik skubet vaiko istremt is miegamojo, tai atkrito vienas stresas
ka jau esamos mamos ta tema gali papasakoti?
O kokį Jūs vežimuką pirkote? Bandau iš visų info renkuosi, nes man čia irgi toks tamsus miškas, kad...jau pradedu stresuoti