xsakurax parašė:
nuo ko pradejo skaudeti?
Oi zinok net ir pati nezinau, na man vaikysteje buvo problemu su pusle. Jau buvau ir issigydzius, i lauka isvis neinu tai vel kazkas uzejo.... Nervina
xsakurax parašė:
nuo ko pradejo skaudeti?
Oi zinok net ir pati nezinau, na man vaikysteje buvo problemu su pusle. Jau buvau ir issigydzius, i lauka isvis neinu tai vel kazkas uzejo.... Nervina
Dovilytee parašė:
Oi zinok net ir pati nezinau, na man vaikysteje buvo problemu su pusle. Jau buvau ir issigydzius, i lauka isvis neinu tai vel kazkas uzejo.... Nervina![]()
gerk labai daug skysciu vandens, kad prasiplAUTU pusle, man irgi seniau taip budavo, o kai ejni i tualeta gali net pasilenkti i prieki, kad visiskai istustintum pusel ir ten neuzsilaikytu bakrterijos,,, susilenkus tu suspaudi pusle ir tada viskas iseina
sekmes gydantis
Vicctoria parašė:
gerk labai daug skysciu vandens, kad prasiplAUTU pusle, man irgi seniau taip budavo, o kai ejni i tualeta gali net pasilenkti i prieki, kad visiskai istustintum pusel ir ten neuzsilaikytu bakrterijos,,, susilenkus tu suspaudi pusle ir tada viskas iseinasekmes gydantis
![]()
Dekui, ziuresim kaip toliau bus. Jei skaudes labai tai greitaja kviesiuos....
Dovilytee parašė:
Dekui, ziuresim kaip toliau bus. Jei skaudes labai tai greitaja kviesiuos....
man treciam menesi buvo uzdegimas bet spejau uzkirst kelia su spanguolem ir brukniu arbata ir kojytes siltai su vilnonem kojinem laikyyt reikia. bjaurus reikalas istiesu sveik
chruste parašė:
man treciam menesi buvo uzdegimas bet spejau uzkirst kelia su spanguolem ir brukniu arbata ir kojytes siltai su vilnonem kojinem laikyyt reikia. bjaurus reikalas istiesu sveik![]()
Tai tikrai bjaurus dalykas yra
Stengsimes sveikt,O lelytei nekenkia?
Dovilytee parašė:
Tai tikrai bjaurus dalykas yraStengsimes sveikt,O lelytei nekenkia?
siaip nekenkia iki tol kol neprireikia leisti antibiotiku, nuo pusles uzdegimo,, tad jei istikruju skausmas didelis, tai siulyciau eiti pas seimos daktare ir paciai bus ramu ir taip pat del vaikucio ramiau jausies,, o kita mergaite teisingai sako privalai labai saugoti kojytes, kad nebutu jokios dregmes,,, neduoti isiaugti ligai,,
Vicctoria parašė:
siaip nekenkia iki tol kol neprireikia leisti antibiotiku, nuo pusles uzdegimo,, tad jei istikruju skausmas didelis, tai siulyciau eiti pas seimos daktare ir paciai bus ramu ir taip pat del vaikucio ramiau jausies,, o kita mergaite teisingai sako privalai labai saugoti kojytes, kad nebutu jokios dregmes,,, neduoti isiaugti ligai,,
Zinokit buvau nesenai pas daktare issigydziau ir kai viskas atrode gerai, tai vel pradejo skaudet
Ir vel reiks eit pas daktare.
Liucyfer parašė:
Nu va atrase pigiukas , kad galiu jau atsiimti avento buteliukus.
jei nepaslaptis kokia kaina mokejai uz buteliukus nes ketinu ir pirkti bet ziurejau vaistinej tai apie 23lt kainuoja....
Dovilytee parašė:
Tai tikrai bjaurus dalykas yraStengsimes sveikt,O lelytei nekenkia?
is manes vaiko kuma juokias namai silti, o as su vilnonem kojnem
...Saugau kojas,pirmiau indus po saltu skalaudavau dabar sito nebedarau nes pusle pas mane menka ir
....Kiek prisimenu save vaikystej tai ir saugodavau save nesededavau ant cementiniu laiptu ,kol gegute nekukudavo ir ant zemes nesisesdavau
Spurga23 parašė:
is manes vaiko kuma juokias namai silti, o as su vilnonem kojnem...Saugau kojas,pirmiau indus po saltu skalaudavau dabar sito nebedarau nes pusle pas mane menka ir
....Kiek prisimenu save vaikystej tai ir saugodavau save nesededavau ant cementiniu laiptu ,kol gegute nekukudavo ir ant zemes nesisesdavau
![]()
na taip
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai