vesta2013 parašė:
Oj problemos su pusle tj baisus reikalas,as irgy karts nuo karto pasikankinu...tfu tfutfu neatumo metu dar nebuwo skausmu pusles,tik aisku i wc tj spek tik lakstyt!
Siandien wazouoju pas nauja gydytoja kuris privaciai ir antakalnio klinikoj dirba, girdejau geru atsiliepimu ir labai tikiuosi suzinoti ko laukiuosi:)))
As merginos kai paskaitau kiek wisko jus jau pasiruoset tj man baisu darosi, as dar wisiskai zalia ir nyc nieko neturiu nusipirkus
bet sutariau atostogu iseit nuo vasario 15 tos ir tikiuosi suspeti wiska...
Gal kas pazystate ir galetumete rekomenduoti baldininkus gerus,mes virtuvine sala norime isirenkt ir kolkas nekaip sekas
Del waiko kambario tj mes neketinam rupintis kolkas, seip ieskom didesnio busto,bet manau pradzioje tj nebutina
Ne tu viena, galiu paguosti, aš irgi nei ką nupirkusi, neuži turiu laiko po darbo kažką žiūrinėtis, tai jua irgi kiek stresuoti pradedu, nes apie vėžimėlius nieko nesuprantu, nežinau, naują ar padėvėtą pirkti, apie visą kitą kraitelį, tai jau net kalbos negali būti
Tau gerai, tave išleidžia, o aš turiu darbelius perduoti kolegei, manau išeisiu tik nuo kovo 1 dienos, nors terminas nuo vasario 26, jei neklystu. Atosotgų nepanaudotų turiu, ir dar nemažai, bet...kažkaip nelabai tikiu, kad gausis išeiti...Na, kol kas gerai jaučiuosi, tikiuos, kad sugebėsiu su viskuo susitvarkyti ir nepervargti labai
Maniškis nesirodo kažkaip, slepiasi, noris siurpriziukas būti
20 savaitę echoskopas nieko neparodė, praeitą savaitę turuputį sublogavau, nuvykau į priėmimą, patikrino echoskopu, pasakė, kad viskas ok, reikia pailsėti ir nepervargti,pagulėti, bet irgi nieko nematė, slepia, nors jau kaip ir 24 savaitės buvo