Liucyfer parašė:
idomu kaip sekasi vikasakalauskiene. Kaip jos sveikatele idomu?![]()
man ir idomu,manau ji ligonineje kad nieko neparaso
Liucyfer parašė:
idomu kaip sekasi vikasakalauskiene. Kaip jos sveikatele idomu?![]()
man ir idomu,manau ji ligonineje kad nieko neparaso
Liucyfer parašė:
oi nezinau, o as galvojujeigu man prilips tas vezimukas manau ir imsiu, tai mano drauge nuo mokyklos laiku, mes su ja pimagimiu kartu laukem.O del rubeliu, kokio didzio jusperkate? As nupirkau kelis kostiumeliusir sliaztinukus. Kainos
uz sliaztinukus po 40lt,kostiumeliai 40-50lt. Ismeras emiau ka tik gimusiam. Su tokiom kainomnet baisu.
Kur taip brangiai pirkai?turguj tikrai pigiau butu
del rubu as tai pirkau pirmam sunui is devetu turguje,pirma skalbima isskalbiau aukstoje temperaturoje,o siaip palyginus su turetais naujais tai tie naudoti daug patogesniai yra uz naujus,o deveti atrodo realiai kaip nauji.ir antram vaikui pirksiu nauju tik keleta komplekteliu parsivezimui is ligonines,beto labai greitai isauga,tik speji keisti vis didesnius:))
lina1984 parašė:
del rubu as tai pirkau pirmam sunui is devetu turguje,pirma skalbima isskalbiau aukstoje temperaturoje,o siaip palyginus su turetais naujais tai tie naudoti daug patogesniai yra uz naujus,o deveti atrodo realiai kaip nauji.ir antram vaikui pirksiu nauju tik keleta komplekteliu parsivezimui is ligonines,beto labai greitai isauga,tik speji keisti vis didesnius:))
Visiskai su tavim sutinku,as irgi tik keleta nauju pirksiu,be to devetu kokybe buna daug geresne nei nauju
Alia parašė:
Visiskai su tavim sutinku,as irgi tik keleta nauju pirksiu,be to devetu kokybe buna daug geresne nei nauju
ziuriu mums ta pacia diena gimdyt,tai eisim lenktyniu
Kur mamytes-vilnietes ruosetes gimdyt?tarsytes is anksto ar kai ateis laikas tai ir vaziuosit?Dar toki klausima turiu kas neprivaciai vaiksto ar nesat ginei kokiu saldainiu ar dar ten ko.Gal turit pasiulymu ka galima nunest idomaus,nes joms nuo tu saldainiu jau turbut bloga
vikasakalauskiene parašė:
nu sveikutes as jau cia vel gryzaujau viskas gerai kaip ir sake pasirodo, kad buvo sareminiai skausmai uzeja, kaip ir stipriu saremiu nieko nepasikartojo as ir vel namie esu
![]()
mes jau taves pasigedome
liux kad viskas gerai abiems
lina1984 parašė:
mes jau taves pasigedomeliux kad viskas gerai abiems
![]()
as ir dziaugiuos, kad viskas praejo jau galvojau anksciau laiko mano mazylis isvys pasauli, bet dar nusprende paluket
vikasakalauskiene parašė:
as ir dziaugiuos, kad viskas praejo jau galvojau anksciau laiko mano mazylis isvys pasauli, bet dar nusprende paluket![]()
tai gerai pajuokavo jis kad jau noretu islysti:)) linkiu visoms iki galo isnesioti
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai