Meletele parašė:
Kad visai neseniai buvo kalba,kad geguze berniuku menesis,tai cia per kelias dienas mergyciu daug padave ar kaip...![]()
tai va as nelabai sito ir supratau
as ir kiek pamenu geguzis berniuku menesis buvo
Meletele parašė:
Kad visai neseniai buvo kalba,kad geguze berniuku menesis,tai cia per kelias dienas mergyciu daug padave ar kaip...![]()
tai va as nelabai sito ir supratau
as ir kiek pamenu geguzis berniuku menesis buvo
Justina-88 parašė:
tai va as nelabai sito ir supratauas ir kiek pamenu geguzis berniuku menesis buvo
![]()
turbut veliau prisijunget prie sios grupeles, ir praleidot musu kalbas kad mergaiciu menesis geguze
Vicctoria parašė:
turbut veliau prisijunget prie sios grupeles, ir praleidot musu kalbas kad mergaiciu menesis geguze![]()
Tikriausia..
na manau nelabai svarbu kas svarbiausia sveikas vaikutis
Justina-88 parašė:
Tikriausia..na manau nelabai svarbu kas svarbiausia sveikas vaikutis
![]()
tai cia kas be ko
Vicctoria parašė:
tai cia kas be ko![]()
man atrodo kad vistiek berniuku dauguma,kalbu ne vien apie cia esancias nestukes,nes kiek turiu neseniai gimdziusiu pazistamu visur vyrai karaliauja
lina1984 parašė:
sveikinu su dukrytemanau geriau nestresuoti nieko baisaus cia nera,as pas genetikus 3 kartus buvau,bet ne del laiko,del apsigimimu ziurejo.gal kartais mazesnis truputi tavo lelius bus ir tiek.kuo greiciau nuvaziuok pas genetikus kad maziau streso butu,pamatysi viskas bus gerai,tik kai nesi susidurus atrodo baisu
![]()
As labai tikiuosi, gal cia man specialiai kad nustociau lekti, skubeti, stresioti or persistengti darbe! Ketwirtadieni po piet jau uzsirasiau pas genetikus, pasistengsiu iki to nesiparint
Poza tj jo tokia kad buwo sunku suprast iswis kaip kur kojos kur rankos, galwa wirsuje, paskuj issijudino... Tokia bumerango forma buwo.
Nu wsio raminuosi.
vesta2013 parašė:
As labai tikiuosi, gal cia man specialiai kad nustociau lekti, skubeti, stresioti or persistengti darbe! Ketwirtadieni po piet jau uzsirasiau pas genetikus, pasistengsiu iki to nesiparint![]()
Poza tj jo tokia kad buwo sunku suprast iswis kaip kur kojos kur rankos, galwa wirsuje, paskuj issijudino... Tokia bumerango forma buwo.
Nu wsio raminuosi.
manau svarbiausia saltai reaguoti kol dar niekas neaisku,nestresuoti is anksto,aisku tos ramybes kaip iki tol nebus bet vistiek geriau nusiraminti ir galvoti kad viskas bus gerai
vesta2013 parašė:
Dekui Lina![]()
Kai kas linlsmesnio, gal kas jau daretes ar planuojat darytis fotosesija pilvuko, su vyru dar?
as planuojiu kovi vaziuot nestukiu fotosesijon su vyru
vesta2013 parašė:
Dekui Lina![]()
Kai kas linlsmesnio, gal kas jau daretes ar planuojat darytis fotosesija pilvuko, su vyru dar?
Sveikos
O kai iki siol eidavai pas gine. ir ziuredavo tai ka snekejo, kad viskas ok? Tu Vilniete?
O jus man galit papasakot kodel jus buvote pas genetikus?
Cia tai aisku , siuncia del sventos ramybe. O seip ka jie ten daro? Nes as zinau kad pas genetikus varo pas ka buvo persileidimai, nesivystantis (siuncia tik pastojus arba planuojant eilini karta).
Apsvieskite mane. Man jau baisu daros.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai