mazuliuke123456 parašė:
mes jau gimem mergyte svere 3535kg 51cm 11 diena 11.17 grazi mergyte
sveikinimai
mazuliuke123456 parašė:
sveikinimai
mazuliuke123456 parašė:
Sveikinimai didžiausi
o mes dar laukiam savo mažuliuko
excllusion parašė:
Aaaa, na tuomet viskas aiskunes man pasiule atsigulti i ligonine, bet as nesutikau, pati pamaniau kad savaitele namuose tikrai nepamaisys, na o jau pirmad…
Žymiai geriau namuose būti, nei ligoninėj, jie tą supranta, todėl ir leidžia nesigult, tik nori stebėti būklę. Pirmadieny jau guldo tave? Tai gal ilgai nebeteks laukt skatinančių, arba mažylis pats pareikš norą pasirodyti
taip būtų žymiai sveikiau
Aš dar nusiteikus palaukt tol, kol būklė liks stabiliai gera, ir kol mažiukas pats pasirinks gimtadienio dieną
Tikiuos šis planas suveiks. O tau - sėkmės ir kantrybės ;)
dezire parašė:
Žymiai geriau namuose būti, nei ligoninėj, jie tą supranta, todėl ir leidžia nesigult, tik nori stebėti būklę. Pirmadieny jau guldo tave? Tai gal ilgai nebeteks lau…
O jooo...nera ka ir lyginti namu su ligonine
Na pirmadieni vaziuoju su siuntimu, tai jau manau sikart manes nepaleis, vistiek jau sav po termino, o ligonine nuo namu 60 km, neprilakstysim kasdien pasitikrint, o ir manau jau nores pasilikt stebet bukle
Na jo, ir as noreciau kad nora parodytu pats, bet kolkas labai jau ramus jis, siandien gal kiek stipriau jauciu pilvo ir nugaros skausmus
Na sekmes ir jums dideliausios, linkiu lengvai ir greitai susilaukti savo stebuklo, kad viskas butu sklandu
mazuliuke123456 parašė:
Prisidedu prie gausaus sveikintoju burio
Airuzyte parašė:
Laba![]()
Mano irgi nesiskubinaBet ryt varau i ligonine ir spres ka daryt :hmmm:…
nu mes irgi ryt keliausim...idomu ir man kiek ilgai dar teks laukti
arsana parašė:
stoju i "turejusi gimti" buri ;) Man ryt i poliklinika, nes vizita gavo dar is anksciau jei nepagimdytumem![]()
sveikinam
o cia ziuriu musu jau tikrai nemazai
nzn, bet numanau, kad dauguma laukiasi pirmo vaikelio...sako pirma karta besilaukiancioms dazniau veluoja, nei ateina per anksti
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai