SpalinukeDi parašė:
man vis prie to archyvo sviecia raudonai +1, atsieit neskaicius vieno laisko, ir niekaip nedingsta, kai atsidarau.
Pas mane ir sviecia tas +1
SpalinukeDi parašė:
man vis prie to archyvo sviecia raudonai +1, atsieit neskaicius vieno laisko, ir niekaip nedingsta, kai atsidarau.
DeLi parašė:
tai va, nervina jis mane
SpalinukeDi parašė:
tai va, nervina jis mane![]()
Man irgi tą patį rodo :/
Asta Go parašė:
teveliui pasakiau, kad vakar gydytoja jau sake, kad galim karusele kabint arba ant kilimelio guldyt, tai susidomejo klimeliu, tai gal nupirkso gultuka tai i…
mums irgi iki kaledu kilimeli atsius labai laukiam
turim vibro gultuka bet jo padetis pusiau sedima tai i ji dar nededu o paprasta linge turim jame noriai guli tik ten zaisliukai nesikabina
o jusu leliukai jaau laiko rankytei zaisliukus?maniskis dar ne
vamva parašė:
mums irgi iki kaledu kilimeli atsius labai laukiamturim vibro gultuka bet jo padetis pusiau sedima tai i ji dar nededu o paprasta linge turim jame noriai guli ti…
Nelaiko
jai iduodu paleidziu kartais sugrebe kas pakabinta bet greitai paleidzia... Skaitineju anksciau ar veliau vistiek visko ismoks
vamva parašė:
mums irgi iki kaledu kilimeli atsius labai laukiamturim vibro gultuka bet jo padetis pusiau sedima tai i ji dar nededu o paprasta linge turim jame noriai guli ti…
ritukas23 parašė:
mes va laikom jau zaisliuka![]()
Nu bet dicke kokia
stipruole
brigusia parašė:
Nu bet dicke kokiastipruole
![]()
cia stipruolis
vamva parašė:
Maniskis nereaguoja net jei idedu zaisliuka I rankyte,pasimaskatuoja ir ismeta,o pakabintus stebi
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai