iinn parašė:
ar ataugo jau jūsų mažiukam plaukučiai ant pakaušio kur buvo nusitrynę?
Dar ne. Bet auga po truputi
iinn parašė:
Dar ne. Bet auga po truputi
maxe parašė:
Mano mazylei siandien 5 men gydytoja sake dar iki 6 nieko neprimaitint. Kiek visur pasiskaitau visos jau kazka primaitina. Nebezinau kaip man cia elgtis. Maitinu MP…
as irgi nieko dar neduodu ir kolkas tikrai neduosiu, uztenka mp
maxe parašė:
Mano mazylei siandien 5 men gydytoja sake dar iki 6 nieko neprimaitint. Kiek visur pasiskaitau visos jau kazka primaitina. Nebezinau kaip man cia elgtis. Maitinu MP…
o man kaip tik liepe jau pradet ragavima
irgi mp maitinu.
Evveliute parašė:
Rita,toj žalioj dėžėj buvo euro vaistinės reklama ir jei ten paskaitai randi,kad tai nuolaidao žalias dėžes dalino Auksė,per maitinimo pamokėles
![]()
A isvis nieko negavau ir nieks i jokia pamokele nekviete
tai tik per pazystama da pampersams nuolaida susiveikiau metams.
iinn parašė:
o man kaip tik liepe jau pradet ragavimairgi mp maitinu.
Ir man liepe jau pradet primaitint. Svoris 8500g ugis 70 cm. Valgom mp. Kai pradejau primaitinima, supratau,kad daug vargo turesiu
Tikiuos per menesi priprasim
maxe parašė:
As dar nieko nedaviau. Ir nzn ar pradeti kita savaite ar laukti 6men. Maniske burbuliuke tai manau kad istrauktumem ir iki 6 men tik va kaip mes valgom laabai ziuri atrodo kad alkana butu
iinn parašė:
Dar nea.
maxe parašė:
Mums jau 5.5 men irgi dar nieko neragaujam,o kt tegul primaitina,kiekvienos mamytes pasirinkimas...
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai