DAIVUŽIUKAS parašė:
Sveikos meragitės,
aga, man buvo visa laik tik va jau menuo hemoglobinas geras patapo,o nuo beveik pradzios geriau gelezi
DAIVUŽIUKAS parašė:
Sveikos meragitės,
aga, man buvo visa laik tik va jau menuo hemoglobinas geras patapo,o nuo beveik pradzios geriau gelezi
Barbrigitele parašė:
oo ka cia matau![]()
as tave jau senai maciau :DDDD
emel parašė:
as tave jau senai maciau :DDDD
tai ko nepasilabinai
Barbrigitele parašė:
tai ko nepasilabinai![]()
![]()
dar abejojau ar tu :DDDD
nenorejau apsikvailinti :DDD
emel parašė:
dar abejojau ar tu :DDDD
nenorejau apsikvailinti :DDD…
as nestume nejauciu gedos jausmi,tai uzkabinau pirma;D
Teisiux parašė:
Sveikos mergytes,noriu jusu paklausti,ar kas nesioja pilvo dirza?kas gali patarti ar tik dirza pirktis ar kartu su kelnaitem?nes man jau reikia,labai pilvas zem…
as ir galvoju greitu metu ji pirkt ir manau kad pirksiu dirza,nes svoris mano auga spartokai per visur beveik tai bijociau kelnaites pirkt kad per kojas nebut anksta o dirzas vistiek platinas.na cia mano pamastymas tik bet labai idomi nuomone but ir tu kurios kelnaite pirko
rlukauskiene1101 parašė:
as ir galvoju greitu metu ji pirkt ir manau kad pirksiu dirza,nes svoris mano auga spartokai per visur beveik tai bijociau kelnaites pirkt kad per kojas nebut ankst…
Teisiux parašė:
Sveikos mergytes,noriu jusu paklausti,ar kas nesioja pilvo dirza?kas gali patarti ar tik dirza pirktis ar kartu su kelnaitem?nes man jau reikia,labai pilvas zem…
Sveika,
na, aš čia pasikartosiu, bet aš dėviu ne diržą, o kelnaites (su nugaros įtvaru). Tai man jos gana patogios (pirmomis dienoms tik nepatogu buvo). Na, nugaros skausmai man nesumažėjo, bet gal sakyčiau pilvukui patogiau, nes jis gan žemai pas mane, tai guma prilaiko (ne taip tempia į apačią). Va štai tokie pojūčiai jas dėvint (dėviu beveik trečia savaitė)
defliuna parašė:
Sveikos. Va paguldė mane su skausmais į ligoninę tai nuobodžiauju, nes nebeskauda o kas yra neaišku![]()
o kas atsitiko?
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai