blizgutisss591 parašė:
Kokios visos cia skausmingos![]()
butent
dziaugciaus kad butu viskas ok, bet turiu mat as isvarza tai va sake visa nestuma galiu kankintis su skausmu,
blizgutisss591 parašė:
butent
dziaugciaus kad butu viskas ok, bet turiu mat as isvarza tai va sake visa nestuma galiu kankintis su skausmu,
Na kas del nugaros skausmu,tai manau netgi toms pas kurias ir isvarzos nera vis viena matyt kazkiek skauda,nes nugara pavargsta.As kazkada labai senai turejau beda su nugara,buvau ja nejuokais pasitempusi.Visi ksausmai buvo senai pamirsti
o dabar va jau kai ilgiau pasedziu is kart jausciasi.Tai matyt tie dirziukai ne siaip sau sugalvoti
sveikos plepses neuzsuk viena diena ir nespesi suskaityt visko
nu apie nesciosios dirza ir as galvoju, nes jei kur ilgiau pavaiksciot reikia, nieko gero su nugara ar ilgiau pasedziu irgi skauda
su siuo nestumu ir pilvas didesnis, su pirmu nestumu nedidukas buvo, kai skraidziau i lt budama 6 men net dokumento neprase parodyt kad nesciam, nes nesuprato kai pati istraukiau :))
blizgutisss591 parašė:
o jei reiketu dar dirbt:DDDDD
Agnestaa parašė:
sveikos plepses neuzsuk viena diena ir nespesi suskaityt viskonu apie nesciosios dirza ir as galvoju, nes jei kur ilgiau pavaiksciot reikia, nieko gero su nugar…
o nuo kelinto menesio pradeda prashyt mazdaug?
Labas rytas mamytes, noriu paklaust, gal kuri nors turite individualia veikla? Ir kokios mokamos ismokos dekretinese ir kaip apskaiciuojama ir ka gauni gimus vaikui? Nesikeikiant nebelaiko nervai jau, skambink neskambinus i Sodra vis nusiuncia i kita skyriu, duoda vis kitus numerius ir nieks nepaaiskina.
kojinyte26 parašė:
o jei reiketu dar dirbt:DDDDD
aciu dievui as nebedirbu
Edit@ parašė:
Labas rytas mamytes, noriu paklaust, gal kuri nors turite individualia veikla? Ir kokios mokamos ismokos dekretinese ir kaip apskaiciuojama ir ka gauni gimus vaikui…
istiesu ir mane tai domina . idomu kiek moka vaikui gimus ?
1430Lt vienkartine, sita tai zinau. Bet va kokia problema turiu, esu advokato padejeja, mokescius moku karta i metus nuo kovo kazkur ten iki geguzes 1d., tai isejus i dekreta ir VPA tai sodra nematys mano pajamu uz 2013 nes dar nebusiu deklaravus, jei matys 0 lt, tai š.... ir gausiu?
kazkokia nesamone. taip iseina, kad metus laiko sedesiu be pinigu...?
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai