Griv. parašė:
Kokius sausainius duodat?
Dziuvesi koki duodu i ranka, o ta vaikiska idedu i maitintuva, nes jis iskart atsikanda gabaliuksti
Griv. parašė:
Kokius sausainius duodat?
Dziuvesi koki duodu i ranka, o ta vaikiska idedu i maitintuva, nes jis iskart atsikanda gabaliuksti
Xingutex1 parašė:
Sakykit,ar leidziat vaikiukam ant pilvo miegot?![]()
Leidziu
dolitukeee parašė:
Leidziu
Visa nakti taip miega? Mano mergaite pradejo miegot taip,jei atverciu,tai pyksta.. o kazkaip baisu,kad neuzdustu
Labas mamos
Pirmiausiai tai labai jau as cia retai uzsuku, nes laiko vis truksta ir tai dazniausiai tik paskaitau ka veikia jusu mazieji. Pasidalinsiu savo patirtim:
Mano mergina guli nakciai tik ant pilvo, as kitaip jos ilgiau 20 min neislaikau miegancios. Dienos metu visada pirma miega miegam kartu, tai miega belenkaip kaip jai patinka, antra ilgaji miega visada miega vezime lauke ant nugaros, o pavakarini miega miega viena lovelej, dazniausiai iki apsivertimo ant pilvo ir tada pabunda, tai cia max 30 min. naktys musu labai idomios, as bunu kosmose, nes jai istisai reikia papo, pabunda ji belenkiek kartu, vartosi ir pyksta kol neduodu papulio, as neisivaizduoju ka reiks daryt paskuj, kai jau bandysiu atpratint, nes sitas jos "bajaris" tesiasi nuo 2 men.
kas liecia primaitinima, tai as bandau primaitinimo grafika organizuot pagal sveiko kudikio dienotvarke (knyga), is esmes, mes kaip ir pataikom. valgo ji beveik 3 kartus, pusrycius - kruopiene su vaisim kazkokiu, pietums darzoviene su mesyte arba tieisog darzoviene, o vakare arba kruopiene arba darzoves dazniausiai, aisku pasitaiko visko... uzkandziams, tarp maitinimu nesugalvoju ka duot istikruju, nors ji mielai kazka valgytu (mat maisto per maitinimus daug nesuvalgo, iki 150 ml cia jau su geriausiais norais, jei ideta banano arba avokado, nes su sitais dviem, ji valgo viska
). Tai del uzkandziu, gal kuri gali patart ka duodat? nes dziuvesiuose, sudetis kazkokia nekazka, riesutu ten yra, kai kur pieno ir tt - Vilma, kokius tu duodi dziuvesius? as duodu kukuruzu be nieko ir hipp sausainius, bet bijau del ju, nes jie kazkokie sprangus man atrodo. Bandziau barankas kept pati, tai vyras zvenge, kad su tokiom barankom galima zmogu uzmust
Mano mergina jau sedi, ropoja ir stovi, laikoma uz ranku eina, pries Kucias atsistojo savarankiskai neprisilaikydama, nieko nedarem, kad paskatintumem stovejimo raida, pradzioj as labai pergyvenau, kad jai iskryps stuburas ir kojos, mat prisiskaiciau, kad ankstyva tokia raida sutrikdo vaiku kaulus ....
o dabar tiesiog stebiu ka ji daro ir tiek... tik va klausimas toks man kyla - ar deti kazkokius tapukus namuose... - gal mamos kazka galit patart?
Ir dar noriu paklausti - ka darot esant mazuju slogai? ar vezat i lauka jei nera temp? ar apsiribojat juros vandeniu? man mama patarineja uzsikimsusiai nosiai lasint alijosiu arba ta "paleistuve", kazkaip man nelabai, bet gal kuri bandet?
Xingutex1 parašė:
Sakykit,ar leidziat vaikiukam ant pilvo miegot?![]()
Leidziu, nes jis, kai ismoko ant pilvuko apsiverst, tai nuo to laiko tik ant pilvuko ir miega tiek diena, tiek nakti. Matyt jam taip patogiausia.
berlina parašė:
O gal zinot is kur parsisiust ar nusipirkt knyga galima pdf formatu?
AS turiu pdf formata
Gal galit atsiust pdf formatu i mano el pasta [email protected], busiu labai dekinga
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai