pukyte11 parašė:
štai mūsų dovanos svečiams
, o viduje
Ir dovana ir pakvietimas, liuks
pukyte11 parašė:
štai mūsų dovanos svečiams
, o viduje
Ir dovana ir pakvietimas, liuks
ziedunee parašė:
o kam sveciam dovanos, cia nauja madasveciai eina su dovanomis i vaikucio krikstynas, o ne dovanu apsikeitimo svente
![]()
na, mūsų dovanėlės tai labiau lauktuvės, kurias įduosime išeinant namo. Šiaip lauktuvės anei jokia nauja mada - kai svečias eina namo, jam visada būdavo duodama "krikštynų pyrago". Taip kaip vestuvėms baigiantis, svečius išlydinint duodama torto, gal ir šampano prie jo ir pan. Tik tiek kad aš tom lauktuvėm pasirūpinu iš anksto, kad nereiktų einant svečiui namo man bėgt prie stalo ir atpjaut to ar ano. Bet jei Jums tokia tradicija nepriimtina, galit išlydėdama svečius ir nieko neduot, Jūsų reikalas
dowyle parašė:
Sugalvojau, ką duosiu svečiams lauktuvių. Ne muiliukų, ženkliukų ar magnetukų, o va ką https://www.facebook.com/491477387669806/photos/pb.491477387669806.-220752000…
O sakykit kiek tokia dėžutė kainuoja?
strazdute parašė:
O sakykit kiek tokia dėžutė kainuoja?![]()
man rašė kad 3 €
merginos, kurios busite kriksto mamos, arba mamytes, kuriu sventes jau praejo- ka dovanosite savo krikstavaikiams, arba ka gavo dovanu jusu vaikai nuo kriksto mamos? (mano situacijoje kriksto mama as, o kriksto tetis drauges brolis :)) lauksiu ideju, nes svente labai netoli, o as vis apmastymuose. P.S. sidabrinio saukstelio, soseks nenoriu, auksine/ sidabrine grandinele atkrenta, nes dovanos seneliai...
nustebinta parašė:
merginos, kurios busite kriksto mamos, arba mamytes, kuriu sventes jau praejo- ka dovanosite savo krikstavaikiams, arba ka gavo dovanu jusu vaikai nuo kriksto mamos…
Mes su vyru jo krikšto dukrytei dovanojom auksinį angeliuką/pakabuką. Be grandinėlės, tiesiog pakabūtį, kurį užsidės paaugus ir galės nėšiot
o angeliukas lb gražus, su blizgančia širdele rankose
Galit padovanot krikšto albumą, tik ne tą, paruoštą iš knygynų, o galima užsakyti rankų darbo, minkštu, dekoruotu viršeliu. Viduj bus galima tiek palinkėjimus, tiek pasižadėjimus bei profesijų spėliojimus surašyt ir nuotraukas suklyjuot
Toks kur kas sentimentalesnis, manau
AinaAinute parašė:
Mes su vyru jo krikšto dukrytei dovanojom auksinį angeliuką/pakabuką. Be grandinėlės, tiesiog pakabūtį, kurį užsidės paaugus ir galės nėšioto angeliukas lb graž…
ideja nebloga- bet laiko per maza.. atrodo viska ruosiausi kruopsciai, palinkejimus, pazadus dariau ir t.t... o dovana paskutinem dienom pasilikau.. krikstysiu berniuka, tad pakabukai man nelabai.. pinigeliais dovanoti nenoriu... net nezinau...
nustebinta parašė:
ideja nebloga- bet laiko per maza.. atrodo viska ruosiausi kruopsciai, palinkejimus, pazadus dariau ir t.t... o dovana paskutinem dienom pasilikau.. krikstysiu bern…
Gintaro karoliukai su kryžiuku, ar kažką panašaus...
nustebinta parašė:
merginos, kurios busite kriksto mamos, arba mamytes, kuriu sventes jau praejo- ka dovanosite savo krikstavaikiams, arba ka gavo dovanu jusu vaikai nuo kriksto mamos…
Jeigu patinka praktiškos dovanos galima balansinį dviratį ar sūpynę-arkliuką ir kad išraižytų krikštuko vardą, pvz. čia www.medinisarkliukas.lt/ Aišku, žiūrint koks vaiko amžius.
Jei yra kur pasodinti, galima medelį. Dar galima variu aplietus pirmus batukus. Tiek ekspromtu šovė į galvą
nustebinta parašė:
Mes neseniai buvom krikstynose, kur kriksto mama padovanojo berniukui taupykle-masinele isgraviruota (nepamenu tik kas buvo isgraviruota) ir pasizadejo kaskart atvykus ja papildyt
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai