Justinele5 parašė:
Radau šiandien vyrukui viršuje išdygusius du dantukus, bet tikrai ne centrinius kandžius o šoninius kandžius arba iltinius, gal dar kam taip?![]()
Pas mus taip pat pirma soniniai isdygo, o tik paskui per viduri
Justinele5 parašė:
Radau šiandien vyrukui viršuje išdygusius du dantukus, bet tikrai ne centrinius kandžius o šoninius kandžius arba iltinius, gal dar kam taip?![]()
Pas mus taip pat pirma soniniai isdygo, o tik paskui per viduri
channele parašė:
Sveikos. Ar tvarkingai valgo jusu maziukai. Mano tai murzilka seilinio neuzdesi tempia salin. Tik kaip sunku tas darzoves isplaut. Kaip jus isskalbiat??
Ganetinai tvarkingai, bet vis tiek visa diena su seilinukais buna
nes karts nuo karto atpila, o ir siaip seiliojais labai. Kazkaip nesureiksmina jis to seilinuko, gal del to, kad nuo pat pirmu dienu jis buvo su jais. O jus pabandykit vienkartinius seilinukus.
aisku kainuoja, bet bent drabuziukai neissipirvins,
channele parašė:
Sveikos. Ar tvarkingai valgo jusu maziukai. Mano tai murzilka seilinio neuzdesi tempia salin. Tik kaip sunku tas darzoves isplaut. Kaip jus isskalbiat??
Sunku, ypac su ekologiskais, vaikams draugiskais skalbikliais. Naudoju kartais Vanish arba spec. priemones vokiskas, jeigu istepam koki ne namini drabuzi.
channele parašė:
Mes naudojam Ringuva skalbikli,isplauna kuo puikiausiai... o vagom mes kartais itin idomiai - siandien ir kojos pirstas buvo burnoj kartu su kose...
tai ir visi rubai grikiais aplipe. Ispurtau pries dedama i skalbimo masina, kad kuo maziau likuciu maisto liktu ant rubu ir tiek... O jei uzdedu seilinuka, tai jis kartu su maistu atsiduria burnytej ;)
Patarkite. Kazkaip netiketai uzgule mum nosyte, nakti sunkiai kvepuojam. Plaunam juros vandeniu ir traukiam pompyte.
Kadangi temperaturos nera, miegam kieme. Ar gerai cia?
Ar verta isigyti inhaliatoriu tokiam atvejui?
Darau eukalipto voneles (garais kvepuojam), bet tas i vandenu ilasintas aliejus labai greitai isgaruoja, efektas trunka kelias minutes, ar taip turi buti?
betaa parašė:
Mes naudojam Ringuva skalbikli,isplauna kuo puikiausiai... o vagom mes kartais itin idomiai - siandien ir kojos pirstas buvo burnoj kartu su kose...tai ir visi …
O tas ringuva nekvepia ukisku muilu?
As daug skalbikliu isbandziau, bet tam, kad panaikinti demes, padeda tik skalbimas 40 laipsn. temperaturoje. Ir nesvarbu, koks skalbiklis. Nors ir pats geriausias, 20 laipsn. temperaturoje neisskalbs demiu. Na bent jau man taip. Tai visada skalbiu 40 laipsniu ir kuo puikiausiai issiskalbia.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai