ZyluteAs parašė:
Labas rytas! Na va, manau taip leli7s ir turi atrodyti- pavalges![]()
Labas rytas
sotus ir sveikas mazylis
prades vaikscioti istirps apvalumai
ZyluteAs parašė:
Labas rytas! Na va, manau taip leli7s ir turi atrodyti- pavalges![]()
Labas rytas
sotus ir sveikas mazylis
prades vaikscioti istirps apvalumai
RutVys parašė:
Lauraktk, musu maziukas po skiepu ir vakar ne kakojo, bet uz tad is ryto iki kaklovisa nakti prasivarte vaikas ir as su juo, o dabar atliko visus reikalus ir u…
Mano kad ir išsikakojo vakare, bet naktis košmariška, verkė, kojytes tampė vis, nepadėjo viburcol žvakutė. Matės, kad skauda vaikui. Dėjom ir kopūstą, valgo vangiai iki šiol, temperatūra bent nepakilo..
RutVys parašė:
Lauraktk, musu maziukas po skiepu ir vakar ne kakojo, bet uz tad is ryto iki kaklovisa nakti prasivarte vaikas ir as su juo, o dabar atliko visus reikalus ir u…
Tai as galvoju ar cia ta rotarix vakcina itakojo ta nekakojima ar siaip sutapimas, nes pvz manasis ir vakar tik ryte issikakojo normaliai
o paskui visa diena ir nakti nepadare ir va dar ir siandien ryte dar nieko nera, galetu issikakoti siandien jau. Vakar vakare pries naktini miega neramus buvo, matesi del to. Bet paskui uzmigo 12val ir ismiegojo penkias su puse valandos, tada pamaitinau ir dar 2 val nuluzo
.As. parašė:
Kitoj pusej?? Mano mergaite ir visi visi ir skirtingu firmu segasi toj pacioj pusej kaip ir pas RutVys nuotraukoj![]()
Geras maniškės visi šliaužtai segasi kairėje pusėje
RutVys parašė:
O kiek jusu mergaite sveria?o musu maziuko tikriausiai sunkus kaulai, ne storulis, ane?
kaip jus sakot, ne menkas vyriokas auga
sliauztai, tai visi arb…
Eisim trečiadienį pasisversim. Mano jaučiu kad virš 5kg trauks
nestorulis tai tikrai ;-)
Skaisčiai juoda... parašė:
Apvalumais tai nedaug atsilieka nuo maniškės :-D tai bent ant foto atrodoale
Skaisčiai juoda... parašė:
Geras maniškės visi šliaužtai segasi kairėje pusėje![]()
![]()
Tai ten irgi kairej
milda.n parašė:
Mano kad ir išsikakojo vakare, bet naktis košmariška, verkė, kojytes tampė vis, nepadėjo viburcol žvakutė. Matės, kad skauda vaikui. Dėjom ir kopūstą, valgo vangiai…
Kojytes kilnojo tai ilgai irgi maziukas iki vidurnakcio, o nakti vartesi, nes negalejo issikakoti, stenejo labai jau. Gyd.sake nakciai suduoti paracetamolio, bet aš jam diena buvau davusi jo, tai nakciai viburcol daviau, nes nebuvo temperaturos, bet ir nemanau, kad padejo.
lauraktk parašė:
Tai as galvoju ar cia ta rotarix vakcina itakojo ta nekakojima ar siaip sutapimas, nes pvz manasis ir vakar tik ryte issikakojo normaliaio paskui visa diena ir …
Vat ir as galvoju, kad nuo rotaviruso nekakojo. Va dabar jau antra kart pavare. O jau laimes vaikui
vil2 parašė:
Mes po skiepuko vakar tai vakare buvo neramus turejo temperaturos...idejus zvakute po 20 min numuse..bet taip baisu visas karstas buvo... Siaubas.. O del svorio tai…
Mes Aciu Dievui be temperaturos, labai pergyvendavau
siaip neramus buvo, bet siandien jau viskas gerai, linksmas, snekus
ne didokas, jusu tik 100gr lengvesnis nei musu
vyrai auga
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai