ZyluteAs parašė:
Na jusu ir vyrukai! Pavydu... maniskis dar 4 kg nesveria. Gime 2670 g. I ugi tik stypsta. Kudas ir ilgas
Mano irgi kuda ir ilga. Na jau sveriam apie 4.5 kg, bet gime ji 3200. Bet valgo daug, i ilgi - kaip savaite taip cm.
ZyluteAs parašė:
Na jusu ir vyrukai! Pavydu... maniskis dar 4 kg nesveria. Gime 2670 g. I ugi tik stypsta. Kudas ir ilgas
Mano irgi kuda ir ilga. Na jau sveriam apie 4.5 kg, bet gime ji 3200. Bet valgo daug, i ilgi - kaip savaite taip cm.
ZyluteAs parašė:
Koks gražus špokutis
meilybė
Skaisčiai juoda... parašė:
Koks gražus špokutismeilybė
Aciu
ZyluteAs parašė:
Koks meilumas
toks vaizdas, kad labai ramus ir meilus mazylis
musu stai koks

ZyluteAs parašė:
Matos, kad smulkutis iš veiduko, gražuolis
RutVys parašė:
Koks meilumastoks vaizdas, kad labai ramus ir meilus mazylis
musu stai koks
![]()
Gražuoliukas auga dar vienas
Nu jau gražumas tų gruodinukų
RutVys parašė:
musu stai koks
![]()
Apvalumais tai nedaug atsilieka nuo maniškės :-D tai bent ant foto atrodo
ale tik dabar pastebėjau kad vyriški šliaužtai segasi kitoje pusėje nei mergaitiški...geras :-D nu nemenkas vyriokas ;-)
milda.n parašė:
Jau po 2 mėn vizito, verkė jis, verkiau ir aš kai skiepijo. Bet jauberengiant aprimo ir darbar ramus žaidžia su savo rankytėmis (skiepijo prieš 2h), tikiuosiu praei…
Taip juos lb sunku ismatuot ir manau juos gimdymo namuose tik apytiksliai ismatuoja juk jie taip I gemala susiriete ir vis tiek juos istempia apytiksliai, ne tai kai prie sienos mus matuoja
Apvalumais tai nedaug atsilieka nuo maniškės :-D tai bent ant foto atrodoale tik dabar pastebėjau kad vyriški šliaužtai segasi kitoje pusėje nei mergaitiški...…
Kitoj pusej?? Mano mergaite ir visi visi ir skirtingu firmu segasi toj pacioj pusej kaip ir pas RutVys nuotraukoj
RutVys parašė:
musu stai koks
![]()
Labas rytas! Na va, manau taip leli7s ir turi atrodyti- pavalges
Apvalumais tai nedaug atsilieka nuo maniškės :-D tai bent ant foto atrodoale tik dabar pastebėjau kad vyriški šliaužtai segasi kitoje pusėje nei mergaitiški...…
O kiek jusu mergaite sveria?
o musu maziuko tikriausiai sunkus kaulai, ne storulis, ane?
kaip jus sakot, ne menkas vyriokas auga
sliauztai, tai visi arba sitaip kaip foto arba per viduri segasi
milda.n parašė:
Matos, kad smulkutis iš veiduko, gražuolis![]()
Tikrai, kad grazus gruodinukai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai