kashtone55 parašė:
Sveikos merginos,
Žinoma pasiimk vyrą
Daugelis ateina su vyrais. Aš buvau be vyro ir labai pasigailėjau, nes buvo labai įdomu.
kashtone55 parašė:
Sveikos merginos,
Žinoma pasiimk vyrą
Daugelis ateina su vyrais. Aš buvau be vyro ir labai pasigailėjau, nes buvo labai įdomu.
Eisiu į polikliniką, pas savo ginę, tai dilema, ar paskambint visgi jai ir pasiklaust dėl vyro, ar normalu tiesiog atsivest
na dėl skiepų, tai rašo kad su nėščiosiomis vakcina netirta, atseit nlb pavojinga, bet...sakau gal susidūrė gyvai, skiepijosi. Dėkui merginos už atsaakymus ;)
kashtone55 parašė:
Sveikos merginos,
1. Vieni ginekologai leidžia, kiti gali burbėt. Vyras kaip šeimos atstovas turi teisę su tavo sutikimu į informaciją apie tavo sveikatą, tai kaip ir draust kartu žiūrėt echo netūrėtų.
2. Kaip patys rašo, nors vakcinoje nėra gyvo viruso, o tik jo dalis imunitetui sužadinti, bandymai su nėščiosiomin nebuvo atlikti, todėl skiepytis nėštumo ir žindymo laikotarpiu nerekomenduoja.
kashtone55 parašė:
Eisiu į polikliniką, pas savo ginę, tai dilema, ar paskambint visgi jai ir pasiklaust dėl vyro, ar normalu tiesiog atsivest![]()
Veskis vyrą iškart. Prieš eidama į vidų ir pasiklausit. Jei neleis, tai bent neliūdna bus vienai laukt vizito
Laukų gėlelė parašė:
Veskis vyrą iškart. Prieš eidama į vidų ir pasiklausit. Jei neleis, tai bent neliūdna bus vienai laukt vizito![]()
Jau matau jo liūdnai piktą veidą, jei liks už durų
o be to iš darbo atsiprašo nuo vidurio dienos.. gal visgi pasiskambinsiu
kashtone55 parašė:
Jau matau jo liūdnai piktą veidą, jei liks už durųo be to iš darbo atsiprašo nuo vidurio dienos.. gal visgi pasiskambinsiu
![]()
Paskambink, bet gi šiais laikais net gimdyme vyrai dalyvauja. Nebent ginekologė stipriai pagyvenusi ir senų pažiūrų, tada keisk ginekologę
mamalaima parašė:
Paskambink, bet gi šiais laikais net gimdyme vyra dalyvauja. Nebent ginekologė stipriai pagyvenusi ir senų pažiūrų, tada keisk ginekologę![]()
Che che, nea, ginekologė kiek vyresnė nei aš, jaunatviška dviejų vaikučių mama
faina ji man, gal dėl to ir rūpi "atsiklaust"
kashtone55 parašė:
Che che, nea, ginekologė kiek vyresnė nei aš, jaunatviška dviejų vaikučių mamafaina ji man, gal dėl to ir rūpi "atsiklaust"
![]()
jei skambinsit butinai parasykit cia ka sake ginekologe ar leido. pati kovo 29 eisiu apziurai, draugas nori eit kartu, o as vis dvejoju, o jei ji paliks uz duru.. kaip jam jaustis o ir as sutrikciau tikrai..
kashtone55 parašė:
Che che, nea, ginekologė kiek vyresnė nei aš, jaunatviška dviejų vaikučių mamafaina ji man, gal dėl to ir rūpi "atsiklaust"
![]()
Tada tikrai neprieštaraus
vaiduliukas112 parašė:
Del erkiu galiu pasakyt tik tiek kad nesciu neskiepina man vyras istrauke erke jau praeita savaite nuvykau i ligonine sake nieko negalim padaryt liepe laukt ir steb…
O is kur erkes ziema???
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai