ner inga parašė:
Vis skaitau ir toks jausmas kad visos dziaugiasi savo leliukais o as viena likau negimdziusi.
As irgi dar laukiu , nenusiminkit
ateis ir mums laikas
ner inga parašė:
Vis skaitau ir toks jausmas kad visos dziaugiasi savo leliukais o as viena likau negimdziusi.
As irgi dar laukiu , nenusiminkit
ateis ir mums laikas
ner inga parašė:
nerce85 parašė:
As irgi dar laukiu , nenusiminkitateis ir mums laikas
![]()
Jus tikrai ne vienos! Tikrai, kai lauki, tai taip ilgai laikas eina... Bet juk neliksim negimdziusios!
O jauciat ka nors? Kokius skausmelius ar pan.?
Man karts nuo karto uzeina pilvo apacios skausmas, kaip pries mm. Bet jokio reguliarumo. Ir isvis nezinau, ar jis itakoja koki kaklelio verimasi, ar pan.
Ins0mnia parašė:
Skaitau, bandau visa veiksma isivaizduoti(tetis vonioj po dusu su kudikeliu ant rankuir taip juokinga darosi:)) atleiskit, nieko asmenisko, isiv…
Stipriai nevystykit - labiau apgaubti su vystykliuku reiktu ;)
Ins0mnia parašė:
Skaitau, bandau visa veiksma isivaizduoti(tetis vonioj po dusu su kudikeliu ant rankuir taip juokinga darosi:)) atleiskit, nieko asmenisko, isiv…
Tai va va, as norejau fotografuot ta komiska situacija, paskui supratau, kad nuotraukos gi niekas nematys, tai atminty uzsifiksavau sita situacija. Ir dabar sypsausi prisiminus
Bet o ka daryt, pirmagimis zviegdavo tiek, kad galiausiai apsivemdavo, o kai pirmas vaikas tas verkimas atrodo toooks baisus
neprausto vaiko gi nelaikysi... paskui po kokio menesio persilauze
wanilly parašė:
Jus tikrai ne vienos! Tikrai, kai lauki, tai taip ilgai laikas eina... Bet juk neliksim negimdziusios!![]()
Nieko ypatingo nejauciu. Siandien namie pasitvarkiau truputuka, tai pradejo nugara skaudet ir gimda susitraukinet nereguliariai. Galvoju gal jau, bet pagulejau ir aprimo. Laukiu toliau
ner inga parašė:
Ne viena
aš irgi prie laukiančių, antradienį bus suėjusios 40 sav...
wanilly parašė:
Jus tikrai ne vienos! Tikrai, kai lauki, tai taip ilgai laikas eina... Bet juk neliksim negimdziusios!![]()
Man irgi pilvo apačią paskausta kaip per mėnesines (tik gal stipriau, nes mano mėnesinės būdavo lengvos), plius šian taip normaliai skauda gaktikaulį ar ten kažkur panašiai... jokio kamščio, reguliarių susitraukimų ir pan. nėra :/
wittta parašė:
Sveikos mamytes, esu jau 10ta diena po gimdymo, turejau labai mazus plysimus,tad siuvo. Pastebejau kad jau 4ta diena kaip skauda tarpviete nes atrodo binau ir sysiu…
Manau, jei neramu, bent paskambinkit gydytojai kuri nestuma priziurejo, bet siaip yra tirpstanciu siulu, kurie tirpsta 3 para, yra tokiu, kurie 3 menesi tirpsta, tai Juma gali buti susiuta su tokiais, kurie veliau tirpsta, o gimda valytis iki 8 savaiciu gali - kartais stipriau, kartais silpniau. As gimdziau pries 4 savaites, bet vis dar pakraujuoja.
ingare parašė:
Pabandykit pries maudynes uzdeti vystykliuka ir su juo maudyti. Vaikutis saugiau jau cias ne visai nuogas -kartais toks dalykas padeda.
Nuo pirmu maudyniu taip darom ir neturim problemu ;)
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai