Zmona-Mama parašė:
As su sunum viska valgiau ,nesvarbu ka . O dabar va silkes suvalgiau,ir nebenoriu josdabar kebabo noriu,tai vyras keliaus su sunum ir nupirks mamai kebabo
![]()
Man saldaus ir darzoviu labai norisi. Ir labai vandeni geriu.
Zmona-Mama parašė:
As su sunum viska valgiau ,nesvarbu ka . O dabar va silkes suvalgiau,ir nebenoriu josdabar kebabo noriu,tai vyras keliaus su sunum ir nupirks mamai kebabo
![]()
Man saldaus ir darzoviu labai norisi. Ir labai vandeni geriu.
As su pirmu nestumu pirmus 4men meciau svori, po to iki 9men priaigau 9kg, finale po gimdymo sveriau maziau nei pries pastojant, bet nutraukus maitinima svoris augo non stop, o ir apetitas pasidare zveriskas
dabar vel jauciu jog apetitas blesta, mesa vel darosi nepatrauklus maistas nors siaip mesa man pagrindinis valgis visada, tad yra panasumu jog nestumas laukia toks pats kaip pormasis
dobilee parašė:
Uzjauciuas taip siuo metu patiriu persileidima
pabego musu zirniukas
Laikykis, tikiu, kad greitai tvirtai pas tave įsikurs mažylis
Oi tas svoris
su abiem priaugau plius minus panašiai apie 13-14kg, kurie pradžioj gan lengvai nukrisdavo, o paskui belepinant save (ilgai maitinau, o tai matyt hormonai visokie kvailiojo, plius vakare kaip gera ramiai pavalgyt kai vaikai jau miega
tai va tada priaugdavau svorio... labai tikiuosi kad šį kartą gal kiek ir mažiau priaugsiu, kažkaip įpratau, turiu rėžimą maitinimosi ir pan. Ir po gimdymo bus kiek lengviau sugrįžti į formas...
O su pirmu man saldumynai iki tol buvę labai skanūs ir kasdieniškai reikalingi pasidarė fuiii, net parduotuvėj negalėdavau eiti pro saldumynus, smirdėjo viskas iš eilės, tai jau anksčiau už testą supratau kad laukiuosi, o su antru nėštumu ypatingo kažko nei norėjosi nei nesinorėjo, gal tik valgyt pirmus mėnesius visai nesinorėjo, tai pradžioj svoris pakrito
O dabar tai nei noriu nei nenoriu ir apskritai nežinau ko noriu, atsidarau šaldytuvą, spinteles pakraustau ir vėl uždarau, noriu valgyt bet nežinau ko (jau pačiai iš savęs juokas ima
Lunalu parašė:
Blemba, manes visai nepykino per pirma nestuma tai sveiciau viska is eiles, ko pasekoje beveik + 30sakiau sitos klaidos reiks stengtis nekartot... Bet... …
as ir edrune
LadyLa parašė:
Du vaikus cia gimdziau be echo neduoda knigos po echo kai viskas ok paskiria apoitmana, su pirmagimiu 11sav buvau pas medvaif nes purmas.
kokiam mieste sitaip?
Sveikos,
Siandien pasidariau 3 nestumo testus, nes menesines veluoja 2 savaites, ir visi teigiami. Tai butu mano pirmas vaikelis.Jokiu nestumo simptomu nejauciu. Norejau paklausti ar galiu buti nescia, nepaisant to, kad nera jokiu iskirtiniu simptomu (menesines veluodavo ir seniau)? Gal dar pasidaryti testu
Zmona-Mama parašė:
as ir edrune![]()
Aberdeenshire peterhead
LadyLa parašė:
Aberdeenshire peterhead
ojej Skotija,tai ten gal ir skiriasi . As londone
Zmona-Mama parašė:
ojej Skotija,tai ten gal ir skiriasi . As londone
Bet man atrodo as nusisnekejau ir ar 10 ar 11 sav buvau pas medvaif uzsiraditi ir pakalbeti ;)
LadyLa parašė:
Bet man atrodo as nusisnekejau ir ar 10 ar 11 sav buvau pas medvaif uzsiraditi ir pakalbeti ;)
manau apie 10 gal
nes pvz as kai eidavau seniau kai dar reikejo registruotis per gp,tai midwife veliau pamatydavau
o dabar kai nereik gp,greiciau midwife pamatai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai