rikota parašė:
Lietuvoje nėščios moters niekas be 12 savaičių į įskaitą tikrai netraukia. Rekomenduojama apsilankyt iki tų 12os savaičių, kad pažiūrėtų, ar nėštumas vietoje. Tačia…
bet.... reikalui esant echoskopuoja tiek, kiek reikia..
rikota parašė:
Lietuvoje nėščios moters niekas be 12 savaičių į įskaitą tikrai netraukia. Rekomenduojama apsilankyt iki tų 12os savaičių, kad pažiūrėtų, ar nėštumas vietoje. Tačia…
bet.... reikalui esant echoskopuoja tiek, kiek reikia..
jurgitele32 parašė:
Man labai norisi dziovintu vaisiu ir riesutu.![]()
O man norisi suraus maisto ir gerimu, tai geriu pomidoru sultys ir valgau sushi su soja
i saldumynus net ziureti negaliu
rikota parašė:
Kalbam apie uk
sstefax parašė:
bet.... reikalui esant echoskopuoja tiek, kiek reikia..![]()
taip, esant indikacijoms, tiek, kiek reikia
San_dra parašė:
Taip ir snd kraujuoju.Aciu.kazkaip sunku patikėti man dar,niekad taip nebuve man![]()
Uzjauciu
as taip siuo metu patiriu persileidima
pabego musu zirniukas
Lunalu parašė:
O sakykit, toks kurios dar nebuvo pas gydytojus pvz, ar pasisakete mamom, ar kitiem artimiesiems?taip norisi pasisakyti,bet pas gyd tik 18 diena, norisi zinot, …
As 17 eisiu pirma karta. Visa laika lb maudzia pilvuko apacia.Vyro ir savo tevams pasakysim 20-21dienomis, kitiems dar nutylesim.
dobilee parašė:
Uzjauciuas taip siuo metu patiriu persileidima
pabego musu zirniukas
Uzjauciu
stiprybes! Linkiu,kad kitas bandymas butu sekmingas! Ne mums kurios to nepatyre suprasti ka tu siuo metu isgyveni, laikykis.
Zmona-Mama parašė:
Klystat manau . As neeinu privaciai . Man va siandien atejo laiskas,surasyta ka man darys 14 diena,ir ka atsinest.bus pokalbis,galesiu ir klausymus uzsirasyt paklau…
Ai nu tai palaukit! Kodel jus lyginat UK tvarka su LT
kad tik 12 savaite i iskaita iraso, esu tikra 99 proc, tik sakau, gal klystu del tyrimu, ar reikia ateiti jau su tyrimais 12 sav, ar 12 sav israso ka pasidaryt
va sito tiksliai nebepamenu...
rikota parašė:
Va va, 100 proc!
Lunalu parašė:
Ai nu tai palaukit! Kodel jus lyginat UK tvarka su LTkad tik 12 savaite i iskaita iraso, esu tikra 99 proc, tik sakau, gal klystu del tyrimu, ar reikia ateiti j…
As maniau jus apie uk
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai