Zmona-Mama parašė:
manau apie 10 galnes pvz as kai eidavau seniau kai dar reikejo registruotis per gp,tai midwife veliau pamatydavau
o dabar kai nereik gp,greiciau midwife pama…
Pas gp isvis niekad neeidavau iskart i maternety eidavau
Zmona-Mama parašė:
manau apie 10 galnes pvz as kai eidavau seniau kai dar reikejo registruotis per gp,tai midwife veliau pamatydavau
o dabar kai nereik gp,greiciau midwife pama…
Pas gp isvis niekad neeidavau iskart i maternety eidavau
LadyLa parašė:
Pas gp isvis niekad neeidavau iskart i maternety eidavau![]()
geras
o as tik dabar suzinojau kad jau gp nebereik
tipo nuo siu metu cia pasikeite,tiksliau nuo 2016m.
Zmona-Mama parašė:
geraso as tik dabar suzinojau kad jau gp nebereik
tipo nuo siu metu cia pasikeite,tiksliau nuo 2016m.
As eidavau i maternety , ten registraturoje iskart paskaiciuodavo kiek sav , uzrasydavo skanui 12 sav ir pas medvaif ir viskas;))
LadyLa parašė:
As eidavau i maternety , ten registraturoje iskart paskaiciuodavo kiek sav , uzrasydavo skanui 12 sav ir pas medvaif ir viskas;))
aisku
mammusiukas parašė:
Ar daug mamyčių yra, kurios planavote nėštumus, kiek laiko planavote? O kam iš jūsų buvo staigmena?![]()
Po nesivystancio praejo 1.5 m.
o dabar laukiu kada praeis 12 sav.
mammusiukas parašė:
Ar daug mamyčių yra, kurios planavote nėštumus, kiek laiko planavote? O kam iš jūsų buvo staigmena?![]()
pas mane tokia gan įdomi situacija susiklostė, tai dar nedrįstu džiaugtia nėštumu. Vaikutį pradėjom planuoti ir daryti prieš pusantrų metų, bet metus nieko nesigavo. Gyvenam ne Lietuvoje, tai vasarą atostogų metu Lietuvoj vyras pasidarė spermos tyrimą, viskas su ja gerai, vaisingas tvarkingas vyras. Liko tirtis man, Norvegijoj ėjau tirtis hormonų, bet siuntimą rezultatų aptarimui gavau tik 2017m. gegužės mėn, nors tyrimą dariaus 2016m. rugsėjį. Budama Lietuvoj gruodžio 11d pasidariau kiaušintakių pratekamumo tyrimą, irgi viskas lyg gerai ten pratekėjo. skausmas buvo neišpasakytas, ir va sausio 3d parodė teigiamą testą. Paskutinės mėnesinės buvo dar lapkričio 19d. Gal ir painiai surašiau, bet kaip manot, ar galėjo taip kiaušintakių pratekamumo tyrimas staigiai suveikti ir "pravalyti" man ten viską, kad iš pirmo karto bac ir yra žirniukas?
Irminokšnė parašė:
pas mane tokia gan įdomi situacija susiklostė, tai dar nedrįstu džiaugtia nėštumu. Vaikutį pradėjom planuoti ir daryti prieš pusantrų metų, bet metus nieko nesigavo…
Na visko gali būti, esu visokuų neįtikėtinų istorijų girdėjus...viena iš jų kai daktaras po vyro ligos (išsigydė nuo kraujo vėžio) pasakė, kad pastoti tikimybė 1:100000, o va draugė susilaukė ir turi sveikutį 3 metų berniuką. Visko būna, svarbu kad dabar užkibo
o mes nusprendėm nuo gruodžio pradėt planuoti ir taip iškart užkibo, pati negaliu patikėt, nes pirmas vaikelis po nesivystančio užkibo kažkur tik po pusės metų
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai