Alyvuoge_ parašė:
Pradžioje tikrai sumažėjo, bet dabar, po 2mėn, atrodo atsistatė normaliai 😊
Jums gerai, džiaugiuosi 🙂🌸
Alyvuoge_ parašė:
Pradžioje tikrai sumažėjo, bet dabar, po 2mėn, atrodo atsistatė normaliai 😊
Jums gerai, džiaugiuosi 🙂🌸
AgnėVas parašė:
O kaip jums sekasi, seniai kazka pasakojote 🙂
Del krutines tai mano identiska situacija buvo, kaip jusu. Dabar vel bedos nera 😀
Nes laukiatės ir greičiausiai papilnėjo gerokai dabar...😊
Man kaip sekasi? Nežinau, labai visko daug šiuo metu ir labai įvairiai, galvoje balaganas, todėl nežinau net ką jaučiu ir nuo ko pradėti pasakoti, todėl kai bent daugiau kažką suvoksiu žinosiu ką papasakoti.🤍 Jaučiu šiuo metu depresiją, santykiai su vyru gerokai pablogėjo, užsisukau buityje ir rutinoje, o man monotonija labai nepatinka, nemėgstu, neilgai galiu ištverti, tyriausi ir trūksta daug vitaminų, todėl jaučiuosi beveik visada pavargusi, mieguista, slogios nuotaikos, sunku atlikti įprastas, kasdienes veiklas. Labai keista taip jaustis, nes atrodo esu labai laiminga dėl vaikučio, jis suteikia daug džiaugsmo, šypsenų, laimės ir meilės, bet kartu kitoje medalio pusėje esu nelaiminga dėl santykių su vyru ir jaučiu depresiją, liūdesį, pervargimą.🤍
Sign parašė:
Išties įdomu kaip sekasi TD senbūvėms.Ypatingai toms su kuriomis persikėlėm čia iš IVF temos. Atrodo tiek išgyventa, patirta kartu iki šios akimirkos. :D…
Na, man vis dar skaudu, sunku ir liūdna prisiminti savo ilgą, sunkų ir sudėtingą nevaisingumo kelią, niekaip negaliu to paleisti ir džiaugtis dabartimi, galbūt dėl to, kad ateityje norėčiau dar 1-2 vaikučių, o šaldytų embrionų nebeturime ir darosi net baisu pagalvoti, kad viską reiktų pradėti vėl visiškai nuo 0.
O vaikutis tai wow, tikrai nuostabus, labai fainas , labai jį myliu ir mano stebukliukas dar kelis kart didesnis nei natūraliai, lengvai, greitai pastojus būtų❤️🥰🙏😇
Mažylė1 parašė:
Man kaip sekasi? Nežinau, labai visko daug šiuo metu ir labai įvairiai, galvoje ba…
Gaila girdeti, kad siuo metu tokiomis emocijomis gyvenate, bet tikiu, kad tai laikina. Labai gerai, kad issityrete, ko truksta organizmui, jis jau siuncia stiprius signalus.
Ar pavyksta pailseti, ar issimiegate naktimis? Ar iseinate prasyblaskyti, su vaikeliu, ar vyru? Ta rutina gali atrodyti siaubinga, kai didelis nuovargis, labai jus suprantu, mes mamos, dabar kaip voveres sukames savo ratelyje, bet tai laikinas etapas, pilnas daug daug visko, ir nuovargio, pykcio, bet labai labai daug graziu momentu su vaikeliu. Linkiu jums neapleisti ir ieskoti iseities is sios busenos. Jusu vyras kiek pamenu, jums labai padedavo/padeda, tikiu, jo didelis isitraukimas, taip pat ji isvargina. Islikite stiprus ir toliau kartu❤️
Mažylė1 parašė:
Delikati tema: tos, kurios baigė maitinimo kelionę, ar pastebėjot, kad krūtinė pasikeitė, sumažėjo, padidėjo, nebeliko? Turėjau labai mažą krūtinę, o dabar visai ni…
Atrodo paliko mažesnė nei buvo. Dabar po antro vaiko tai labai tas pasijautė 🙈
Mažylė1 parašė:
Man kaip sekasi? Nežinau, labai visko daug šiuo metu ir labai įvairiai, galvoje ba…
Laikykitės🤍 Vaikutis auga ir bus vis paprasčiau su juo kažkur išeiti, reiks mažiau gaudyti ir su laiku bus daugiau laiko ir sau, ir kartu su vyru 😊 Pas mus santykiai irgi šiek tiek pasikeitė atsiradus vaikui, nes kaip ir jums, tiek ilgai jo laukus kaip didžiausio stebuklo, jis tapo visatos centras, ilgai maitinau, naktį kas valandą kėlimasis gan pablogino seksualinį gyvenimą, nes man reikėjo poilsio, o ne lyt.santykių, o vyro poreikiai išliko tokie patys 🫣 Bet daug kalbamės, pamažu grįžtame į senas vėžes, dabar grįžau į darbą, o vyras pusiau tėvystės atostogose, tas irgi labai padeda 😊 Manau natūralu, kad atsiradus vaikui ir pasikeitus viskam gyvenime, keičiasi ir poros santykiai, bet gal jums tiesiog reikia daugiau laiko adaptuotis 🙏🏼
Alyvuoge_ parašė:
Laikykitės🤍 Vaikutis auga ir bus vis paprasčiau su juo kažkur išeiti, reiks mažiau gaudyti ir su laiku bus daugiau laiko ir sau, ir kartu su vyru 😊 Pas mus santykia…
Taip, santykių transformacija neišvengiama. Kaip ir viskas gyvenime kinta, belieka prisitaikyti pačiam prie tų pokyčių.
Aurora223 parašė:
Sveikos, kokį dviratuką rinkotės? Gal pasidalinsite atsiliepimais? Norisi laukui kažko, skaitausi, bet tiek pasirinkimų, kad neišsirenku
Turim X Trike.
Privalumas, kad patogiai susilanksto.
Aurora223 parašė:
Sveikos, kokį dviratuką rinkotės? Gal pasidalinsite atsiliepimais? Norisi laukui kažko, skaitausi, bet tiek pasirinkimų, kad neišsirenku
Sveika, mes turime kinderkraft balansini triratuka, tai siuo po kiema vazineja. Ir kaip tik neseniai isigijome globber explorer foldable. Tai si rinkomes, nes susisanksto. Bet nepatinka, nes nera kur daiktu susideti 😀 Dar kiek didokas mums, nes kojytemis spiriasi pirstu galiukais, bet dabar naudojame vietoj vezimo. 🙂
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai