simute_j parašė:
Tai va ir as galvoju, bet ar 13+5 nebus per vėlu...
O kodel NIPT nenorite? Ji jau galima nuo 10 sav.
O priscai tikrai nebus per velu 13 sav. manau.
simute_j parašė:
Tai va ir as galvoju, bet ar 13+5 nebus per vėlu...
simute_j parašė:
Norėčiau patarimo. Uzsirasiau i klinikas del Prisca I tyrimo bet va gavau dvi datas ir turiu pasirinkti ar lapkričio 21 diena kai bus 10+5 savaites ar gruodžio 12 d…
Jūs čia prenatalinei diagnostikai registruotis norit?
Bučkis. parašė:
NIPT galima nuo 10 savaičių, tačiau ginekologė sakė, jog 12 sav. būtų tikslesnis 🙂
Cepau parašė:
Jūs čia prenatalinei diagnostikai registruotis norit?
Taip
Bitė Maja parašė:
NIPT galima nuo 10 savaičių, tačiau ginekologė sakė, jog 12 sav. būtų tikslesnis 🙂
O koks cia tyrimas, kuo jis skiriasi nuo Prisca? Nes per pirma nėštumą Prisca dariau tai ir dabar galvoju.
Iveta27 parašė:
Zinokit nieko nera baisiau kai nezinai,kad pagimdysi sunkiai serganti vaika,todel jei tik yra galimybes reikia darytis tyrimus. Aisku ne viskas ligas galima nustaty…
Pritariu, nes smūgis būna didelis, galit net nebegalėti vaiku tinkamai rūpintis dėl to smūgio, žindyti ir pan. Geriau iš anksto žinoti, net jei nieko pakeisti negalima.
Bitė Maja parašė:
Tai yra įvairių firmų kurios atlieka tuos tyrimus, kiek žinau dar PANORAMA, NIPT ir kt. Aš darysiu Antakalnyje NIPT už 690 eur, kadangi ten net ir nežymius chromoso…
NIPT yra bendras visų šitų tyrimų pavadinimas, Antaklanis nežinau net kurį konkrečiai daro, bet ne tik Antakalnyje jie yra itin išsamūs už didesnę kainą.
simute_j parašė:
Taip
Tai vis pasekit per sergu.lt, ten kartais atsilaisvina, man pavyko gauti laika tinkamu laiku
Ieva Jac parašė:
Mano spaudimas zemas - 90/70 yra norma mano![]()
Mano irgi žemas - papastai 90×50. Pirmą vaiką gimdant stipriai nukrito, mano organizmas taip į skausmą reaguoja, tai su deguonies vamzdeliais gimdžiau nosyje
simute_j parašė:
O koks cia tyrimas, kuo jis skiriasi nuo Prisca? Nes per pirma nėštumą Prisca dariau tai ir dabar galvoju.
NIPT tyrimas tik mokamas, iš mamos kraujo paima vaiko dnr ir tiria pagrindines chromosomines ligas, tikslumas 99% (Prisca gerokai mažiau tikslus). Tiksliai pasako lytį.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai