Kocia parašė:
Merginos, ne apie geguzinuka,bet.. iki mm 3 dienos dar, cia vaiduokliukas ar man jau akyse vaidenasi?
Yra yra vaiduoklis
pametinukus planuojat?
Kocia parašė:
Merginos, ne apie geguzinuka,bet.. iki mm 3 dienos dar, cia vaiduokliukas ar man jau akyse vaidenasi?
Yra yra vaiduoklis
pametinukus planuojat?
laukų vėjas parašė:
Yra yra vaiduoklispametinukus planuojat?
![]()
Nera kad labai planuojam, bet ir noretume, tiesiog , kaip bus taip 😀
viktorija_t parašė:
Prieš kelias dienas grįžom iš ligoninės - noro virusas... Vėmė kokį pusantros valandos, žiūrim kad visas nusilpęs, tai į priimamąjį lėkėm. Gydytojas norėjo į reanim…
Vargsiukai, laikykitės
aš su pirmagimiu irgi panašaus amžiaus su noru ligoninėje gulėjau, suprantu jus
ir nuo jo dar pati apsikrečiau, tai turėjau pati vemianti jį nešioti... Brrrrr kai prisimenu net nupurto
Kocia parašė:
O as matau puikiai vaiduokliuka
Jura1 parašė:
Mamos kaip jus getiat vitaminus? Mums buvo daktare sakius 2laseliai d vitamino. Bet dbr nupirkau mollers zuvu tauku su d vitaminu. Tai gert tik mollers ar ir d duot…
Mum gydytoja sakė duot ir žuvų taukus ir po 1 lašelį vit D, pagrindė tuo, kad dabar nėra daug to vit D šaltinio, ale saulės, tai duot tiek vieną, tiek kitą. Taip ir darom 🤷♀️
Kocia parašė:
Gal ir matosi vaiduokliukas, bet jei foto daryta daugiau nei po kontrolinio laiko , tai buna isryskeja ir nesilaukiant. Mano 2 dienos pries mmm buvo toks 
Leo19 parašė:
Gal ir matosi vaiduokliukas, bet jei foto daryta daugiau nei po kontrolinio laiko , tai buna isryskeja ir nesilaukiant. Mano 2 dienos pries mmm buvo toks![]()
Man dar tik uz 3-4 dienu turetu buti mm. Bet kai dariausi pries sav( net nezinau kodel dariausi tsg jauciau sirdim kazka ) tai niekas neisriskejo net po valandos😀
laukų vėjas parašė:
Vargsiukai, laikykitėsaš su pirmagimiu irgi panašaus amžiaus su noru ligoninėje gulėjau, suprantu jus
ir nuo jo dar pati apsikrečiau, tai turėjau pat…
Sakykit gal pamenat per kiek laiko vaikas atsistatė ? Prieš savaitę nustatė o vis dar negražiai kakoja, žaliai, gleivėm ir pan. , apetito nelb yra ir svorio numetėm šiek tiek... neramu, nors gydytoja liepė laukti, kol viskas susitvarkys 🙄
Kocia parašė:
Man dar tik uz 3-4 dienu turetu buti mm. Bet kai dariausi pries sav( net nezinau kodel dariausi tsg jauciau sirdim kazka ) tai niekas neisriskejo net po valandos😀……
O man ir po mm datos buvo toks pat neryškus kaip pas jus
Tai dariausi kraujo tyrimą.
Milais parašė:
O man ir po mm datos buvo toks pat neryškus kaip pas jusTai dariausi kraujo tyrimą.
Na va kaip visom skirtingai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai