AsBurbulas parašė:
Sake kad nieko baisaus, atseit kakleli galejo kokia kraujagysle trukt, ir jei tik viena karta nusisluoscius pasirode kraujukas tai nieko tokio. Jei butu vis rodesis…
Svarbu nieko blogo
AsBurbulas parašė:
Sake kad nieko baisaus, atseit kakleli galejo kokia kraujagysle trukt, ir jei tik viena karta nusisluoscius pasirode kraujukas tai nieko tokio. Jei butu vis rodesis…
Svarbu nieko blogo
egle2x parašė:
O man nepatiko. Labai skanūs man Vorutos alkoholiniai vynai, tai kai užmačiau pardėj ir nealkoholinį, vis ieškojau progos, kad galėčiau jį paragaut ir kai finale ta…
Aš kažkada buvau radus sultis, skirtas kaitinimui - praktiškai neatskirčiau nuo raudono karšto vyno :)) gal kas žinote, ar dar galima ju rasti???
Ginte313 parašė:
Tai galima kitais budais myletis😍😁
Galima😁 bet atrodo norisi, o atsipalaiduoti vis tiek normaliai neiseina.. tai dazniausiai tik vyra pamaloninu ir tiek😁
Agnietė parašė:
Aš kažkada buvau radus sultis, skirtas kaitinimui - praktiškai neatskirčiau nuo raudono karšto vyno :)) gal kas žinote, ar dar galima ju rasti???
As ir noriu nealkoholinio karsto vyno! Labai labai
GINLITA parašė:
Sveikutes😉pameginkite nusipirkt vorutos juoduju serbentu nealkoholini😉labai skanus🍹
Man irgi sitas patinka, bent jau ne taip atrodo, kad vynuogiu sultis geri ;D
Agnietė parašė:
O tikiuosi kas nors zinos!!! Juk jau prasideda karsto vyno sezonas 🤤
Rutaka parašė:
Odieve, merginos, prikalbejot cia apie karsta vyna.. taaaaip dabar jo noriu!! 🤤🤤🤤 Karsto vyno ir karstos vonios... Butu tobula! 😍
Rutaka parašė:
UK tai pilna nealkoholinio kaledinio vyno, mes per Kaledinius vakarelius gerdavom, jei vykdavo darbo metu 😄 reikia kokios mamytes paprasyt, kuri ten gyvena, kad deze issiustu, o cia jau vietoj issidalinsim 🤰🏻🥳😀
Milija1 parašė:
O dar klausimas prie vyno jums damos kaip su tais onesize apatiniais kaip manot ispustas reikalas?![]()
Kas tas onesize apatiniai? Jauciuosi neapsisvietusi ;D
Rutaka parašė:
Kas tas onesize apatiniai? Jauciuosi neapsisvietusi ;D
O siaubeli tai jau tikrai o va atrodo reklama gerai padaryt
nu ten ale stebuklingi apatiniai kir formuoja runkuliukus lasinuku
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai