finy parašė:
Reiks paieškot, nes kolkas nealkoholinio skanaus nei vynon nei šampano neradau. Radau tik alų![]()
Sveikutes😉pameginkite nusipirkt vorutos juoduju serbentu nealkoholini😉labai skanus🍹
finy parašė:
Reiks paieškot, nes kolkas nealkoholinio skanaus nei vynon nei šampano neradau. Radau tik alų![]()
Sveikutes😉pameginkite nusipirkt vorutos juoduju serbentu nealkoholini😉labai skanus🍹
finy parašė:
GINLITA parašė:
O man nepatiko. Labai skanūs man Vorutos alkoholiniai vynai, tai kai užmačiau pardėj ir nealkoholinį, vis ieškojau progos, kad galėčiau jį paragaut ir kai finale ta proga buvo, tai nusivyliau. Man trūko skonio.. Paskui ilgai jokio vyno nesinorėjo
Na bet kaip ir su viskuo - skonio reikalas :)))
Mėtall parašė:
Tom kuriom išlindo hemarojus kokias žvakutės naudojat ? Ar detralex galima ?
Galima,aš geriu detralex, zindymo laikotarpiu negalima, tai kol ne pagimdžiau gal padės kiek, dar žvakutes ir tepalą posterisan
Milija1 parašė:
Nu mamoytes as cia is kitos parapijos visa diena narsau interneto platybese bet ne kazi ka randu atsiliepimu ar verta pirkt termo apranga vaikui? Maniskiam 5 m bus …
As saviskiui merinos apatinius dedu (ilgom rankovem maikute ir kelnytes) tai laaaabai gerai, siltas buna is po lauko.
Milija1 parašė:
Nu mamoytes as cia is kitos parapijos visa diena narsau interneto platybese bet ne kazi ka randu atsiliepimu ar verta pirkt termo apranga vaikui? Maniskiam 5 m bus …
Termo rubus mano abu vaikai nesioja kai atsala orai,mums tai labai pasiteisine rubai
AsBurbulas parašė:
Sake kad nieko baisaus, atseit kakleli galejo kokia kraujagysle trukt, ir jei tik viena karta nusisluoscius pasirode kraujukas tai nieko tokio. Jei butu vis rodesis…
Tai galima kitais budais myletis😍😁
Milija1 parašė:
Imeskit kokius turite neisrenku niekaip as 100% merino ar su priedai? Ir is kur pirkot?
Mes neikart neturejom tokiu, visai idomu😉
Milija1 parašė:
Imeskit kokius turite neisrenku niekaip as 100% merino ar su priedai? Ir is kur pirkot?
Mes perkam is sportsdirekt termo rubus,sudeties zinokit nepasakysiu nes iskerpu etiketes(erzina manuosius jos 🤭) turim pora maikuciu ir merino vilnos. Esu ir mazajai nupirkusi merino vilnos bodziuku,kad nereiketu labai daug prirenkti. Buna ir mm pardavineji naujus termo rubus mamos
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai