Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊

Mamytės, kurios laukiate savo mažylių gruodžio mėnesį, prašome prisijungti į diskusiją!😊
Dovilė Ker. parašė:
na bus matyt tada kaip čia gausiu ;D vistiek jei per 2 kartus tai tas antras kartas bus tik už nepilna mėnesį nuo sausio 1d iki 27d bent man va ;)) tai didelio skir…
As gavau is sodros pranesima su sumomis kiek uz koki menesi paskaiciuota. Tai realiai kai gausit pinigus galesit matyti ar visa suma ar ne. 😊
E.Va parašė:
Tai kad pajuokavime yra tiesos. Skaiciau, kurios pirmiau cp turejo, ir kita jarta jei pacios gimdo tai skaitosi, kaip pirmakartes. Cia as tik siaip, nei ka prisikab…
Mano irgi pakol kas neapsivertes 😔 o as taip bijau CP... o naturalaus kazkaip nebijau 😅 mane kazkaip labai baugina tai, kad CP yra operacija
Verdita parašė:
Man idomu kas manes laukia ar cp ar ne, idomu ka nuspres Klinikose, nes mano gine uz tai, kad man padaytu cp, bet ji nesprendzia del to, cia reikia palaiminimo is a…
Mano akiu gydytoja leido pačiai gimdyti, su pirmu neštumu, net neturėjau bėdu, o vat su antru dešine -1😨 aš ir vis savęs klausiu kaip šikart pagimdysiu🤣
JOLANTELLE parašė:
Mano akiu gydytoja leido pačiai gimdyti, su pirmu neštumu, net neturėjau bėdu, o vat su antru dešine -1😨 aš ir vis savęs klausiu kaip šikart pagimdysiu🤣…
Man su pirmu irgi leido, o dabar pasikeite nuomone. Mano isvis -6 ir -7 🙄
Patricija.30 parašė:
Sveikos, norejau paklausti, kas galvoja darytis cezari. Gal kas radot, kokios info teigiamos apie cp?nes as pati bijau gimdyti ir galvoju apie cp, bet dauguma i…
man su pirmaja dare CP. na as nesirinkau tiesiog jo prireike eigoje. Bet ka galiu pasakyt. visas praejo super. Kojas "atgavau" per kelias valandas, o ant rytojaus jau vaiksciojau kaip niekur nieko. siek tiek aisku junti kad jauta bet nieko baisaus.
Vaivora7 parašė:
Cp neturi jokiu teigiamu pusiu, tai extra pagalba gimdyvei, kad issaugoti leliuka ir ja del komplikaciju, kurios neleidzia naturaliai pagimdyti. Dazniausiai tai del…
Visikai nepritariu, turiu sveika nuostabia dukra. beja kuri net gripais nesirgo nei jos to pacio amziaus draugytes kurios gimusios naturaliai.
SANDRA11 parašė:
Mes čia visos bijom gimdyti daugiau mažiau.😀Kuo arčiau terminas tuo baimė ir jaudulys didėja😀
As ir nesu nei pries nei uz. matysiu kad sunku ar kas netaip mielai cp darysiu. nesiruosiu buuti didvyre.
Verdita parašė:
Manau neigiamai atsiliepia tik naturalistes ir smerkia cp. Man su pirmu dare cp, nes reikejo, sunus neisistate i vieta, buvo 4kg. Atsidarymas buvo pilnas, bet padar…
visiskai pritariu. naturaliu gimdumu daugiau zinau istoriju su komlikacijom ar sutraumotom mamom ir traumuotais vaikais nei CP. 21a. nebesigazdinkit busit daktaru prieziuroje. O pasirinkimas kiekvienos asmeninis pagal savijauta.
Turbut visos kurios gimde sunkei noretu cp naturalu nes zmogus bijo nezinios kas kaip bus 😊 taip yra ir man,man reikejo 6 men pilnam sugijimui apacioj po gimdymo,nekalbu apie lytinius satykius😏 taip kad jei butu imanoma visos rinktus lengvesni kele,as sau sakau pagimdžiau viena pagimdysiu ir antra 😊😇tik mastau turet epidiura atsargai akd nereiktu maldaut ir klausyt kazkokiu pasiteisine😒
Agnet - turbūt turėjot mane omeny kai raset 498 psl,kad skaitėt situacija dėl vyro nedarbingumo kur moteris klause. Tai mum taip buvo, aš dekrete esu, o vyras gulėjo tuo metu su vaiku ligoninej o Sodra nenorėjo išmokėti už tą laikotarpį pinigų, nes dekrete esu. Bet vyras apskundė sprendimą jų, nes aš turėjau rimta priežastį kodėl negalėjau gulėt ligoninej tuo metu, kadangi laukiausi tuo metu 12 sav, ir rytais vemdavau tai negalėjau gultis kartu su vaiku. Tuo metu jau buvau įtraukta į įskaita nesciuju tai jiem buvo įrodimas, ir tada pervedė pinigus.
Mėtall parašė:
Agnet - turbūt turėjot mane omeny kai raset 498 psl,kad skaitėt situacija dėl vyro nedarbingumo kur moteris klause. Tai mum taip buvo, aš dekrete esu, o vyras gulėj…
Gal ir jūs ten rašėt, tiesiog įsiminė situacija
Verdita parašė:
Man su pirmu irgi leido, o dabar pasikeite nuomone. Mano isvis -6 ir -7 🙄
Mano -7 ir -8, bet ksip suprantu, ne “minusas”., o akiu dugnas (tinklainės būklė) turi įtakos gimdymo būdui. Aš džiaugiuosi, kad galėsiu natūraliai gimdyti, o su tokiu nerimu laukiau akiu gyd.konsultacijos