September7 parašė:
Nebedariau, su testais tik nervu gadinimas, jaučiu toki šleikštulį, tai manau kad hcg kyla 🤞
🙏
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Nebedariau, su testais tik nervu gadinimas, jaučiu toki šleikštulį, tai manau kad hcg kyla 🤞
🙏
September7 parašė:
Ouj kaip fainai! Manau viskas bus gerai
zemyna ir gi lauksime is jusu ziniu
Zemyna19 parašė:
Pridaviau ir as jau, bet be vakaro speju nebus, nes dazniausiai ateidavo tik apie 20 val rezultatai 🙈
O kurioj darėt, aš poliklinikoj, sake turetu po pietu buti.
Sveikos, na aš irgi ketvirtadienio laukiu saviškio HCG. O va šiandien jūsų, merginos ☺️
Sakiau nat anksčiau lėksiu tą kraują priduoti
Santarose įprastai per valandą gaudavau, bet tikėkimės nebus kiaulystės dėsnio šį kartą.
Man tai strėnas skauda, bet Chagpt verdiktas, kad čia nuo Progresterono.
O meeginos, kas turi jau teigiamus HCG ir pas Gricių gydotės, gal jau sakė iki kada vaistai bus skirti? Aš meldžiu dievą, kad to Zibor nereikės visą nėštumą leisti kosmosas kaip skauda. Vyras būna ir tik iš trečio karto įduria 🥲
September7 parašė:
O kurioj darėt, aš poliklinikoj, sake turetu po pietu buti.
As antejoj, bet kur pridaviau vietoj nedaro, apie 12 val isveza tik kraujo meginius, todel tiek viskas ir uztrunka
Minčių_galia parašė:
Sveikos, na aš irgi ketvirtadienio laukiu saviškio HCG. O va šiandien jūsų, merginos ☺️
Zibor reikes nutraukti kaip bus hcg. Man taip buvo.
Inanana parašė:
Zibor reikes nutraukti kaip bus hcg. Man taip buvo.
Man nieko isvis nesake apie nutraukima.
September7 parašė:
Man nieko isvis nesake apie nutraukima.
O jus dar turite zibor? Nes man visada per du ivf duoda tiek kad butu iki hcg dienos
Inanana parašė:
O jus dar turite zibor? Nes man visada per du ivf duoda tiek kad butu iki hcg dienos![]()
Niekas Santarose neduoda, pati perkuosi po keleta i prieki. Turiu recepta popierini iki kovo1. Gal reikia skqmbint ir klaust iki kada man ji leistis?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai