Erika116 parašė:
Žinau, kad tikrai ne visos tinka, pati vargau kol radau.
Mes turim maxi cosi pebble plus.
Erika116 parašė:
Žinau, kad tikrai ne visos tinka, pati vargau kol radau.
finy parašė:
Kuris vynas?![]()
Ten Lidl tik du man atrodo nealkoholiniai vynai yra, baltas ir raudonas.
AsBurbulas parašė:
Skambinau i klinika, laukiu dabar skambucio is savo gines su atsakymu. Nea i kamsti nepanasu, jokiu isskyru tik kraujas☹
Parasykit po to ka gydytoja sakys.
Meduza parašė:
Ten Lidl tik du man atrodo nealkoholiniai vynai yra, baltas ir raudonas.
Reiks paieškot, nes kolkas nealkoholinio skanaus nei vynon nei šampano neradau. Radau tik alų
Bulvytefri parašė:
Kai važiuosite pirkti kėdutės pasiimkite ir bazę, ir parduotuvėje iš karto patikrinsit ar tinka
wilddreamm parašė:
ar daug is jusu daretes nestukiu fotosesija?o gal darysit kai gims?:))
As darysiu naujagymio fotosesija 😊
Ginte313 parašė:
Kokie dar sokiai, kokie gerimai🤭😱 Ir negeda cia taip kalbet😶
As tai noreciau kokio gero sauso raudono vyno arba gero alaus ;D buvau nealkoholini vyna nusipirkus, o vyras salia gere alkoholini tai bent pauostydavau ir isivaizduodavau, kad mano nealkoholinis visai ne slamstas 😂😂😂
flixe parašė:
Ir tuo paciu priminkite koks ten purskalas bambutei valyti![]()
Mes valom su virintu vandeniu (cia klinikose duoda) bambute nukrito 5 diena ir tikrai nereikia jokiu papildomu skysciu 😊
As anksciau noredavau labai sampano ir vyno
tai pirkau nealkoholini pasilepinti, bet po 2 tauriu jausdavausi lengvai apsvaigus
nzn ar cia tik man taip atrode ar yra kazkoks % bet po to nusprendziau, kad apseisiu visai ir dabar nesinori
tik va dabar kita problema visiskai nera jegu kazka dirbt, net sunku sriubai darzoves supjaustyt,nes pastovejus skauda nugara. Tokia netikus jauciuosi,kad seima valgo beleka ka galima nupirkti parduotuvej ir greit pasildyt ar apkept....
Rutaka parašė:
As darysiu naujagymio fotosesija 😊
Mum irgi ten sake tik su virintu vandenuku. Bet maniskio ziauriai ilgai nenorejo kristi, labai stora buvo, kol nudziuvo ir nukrito, lygiai menesio proga nukrito.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai