ASaulė parašė:
Kaip žadinat naujagimius kad pamaitinti? Skauda krūtis pilnos o lelius miega bandau ir zandukus ir pasukus krutinti niekaip... 🙄
Pabandykit nurengti, pakeisti pampersa, man padėdavo
ASaulė parašė:
Kaip žadinat naujagimius kad pamaitinti? Skauda krūtis pilnos o lelius miega bandau ir zandukus ir pasukus krutinti niekaip... 🙄
Pabandykit nurengti, pakeisti pampersa, man padėdavo
raimondabalciunaite49 parašė:
Dar aš su tokiu klausimu,tos katros jau turite savo mažylius,po gimdimo kiek jums laiko bėgo išskiros raudonos ir pnš,man dar siuvimas buvo,tai sunku kaska daryti.…
Apie 6 savaites kraujuojama/tepliojama.
raimondabalciunaite49 parašė:
Dar aš su tokiu klausimu,tos katros jau turite savo mažylius,po gimdimo kiek jums laiko bėgo išskiros raudonos ir pnš,man dar siuvimas buvo,tai sunku kaska daryti.…
Pirmakartems beveik visada kerpa/plysta. Sugija po kurio laiko, ka padarysi. Man labiau isorej plyso pirmo gimdymo metu, tai ten sunkiau susiuti, nors sugija greitai. Nei antro, nei trecio gimdymo metu niekas neplyso, tai, aisku, didelis skirtumas.
Po pirmo gimdymo kraujavau 2 menesius. Po 2o gal menesi. Dabar jau irgi tik teplioja. Bet as stipriai kraujavau po paciu gimdymu, net vaistus leido, kad stabdyti kraujavima, bijojo, kad nukraujuosiu. Matyt, nedaug ir liko to kraujo dabar.
Buzhule parašė:
Yra dar kas birželinukų laukia?ar jau liepai nusiteikinėjat?
![]()
Guliu ligoninej, laukiam pirmadienio, greiciausiai skatina, nes maziukas visai nesiruosia i si pasauli pats ateit 🤦😂
ASaulė parašė:
Mes pirmą dieną turėjom tokią problemėlę, kaip pažadinti pamaitinti, padėjo patarimai: išrenkit, užpakaliuką nuprauskit, kartais tik sauskelnes keist nepakanka, reik daugiau išrengti.
Dar šviesa pabudina. Į vonią kai nešuosi prausti, kad ir mieguista, bet nuo ryškesnės šviesos išsibudina.
no.no. parašė:
O vykstant i stacionara pasiimt jau visus daiktus?![]()
Aš važiavau ketvirtadienį tai kad ramiau būtų, pasiėmiau kuprinę su savo daiktais "buvimui" ligoninėje, jei paguldytų, o pas vyrą mašinoje buvo tašė su visais reikalingais daiktais į gimdyklą, po ir t.t., tai galvojau, jei guldys, tai atneš ar perduos man
bet paleido iki rytojaus namo laukti, bet jau rytoj sakė is karto su visais daiktais, nes 100% jau guldys
MLiepsna parašė:
Guliu ligoninej, laukiam pirmadienio, greiciausiai skatina, nes maziukas visai nesiruosia i si pasauli pats ateit 🤦😂
Kur gulite?
Buzhule parašė:
Aš važiavau ketvirtadienį tai kad ramiau būtų, pasiėmiau kuprinę su savo daiktais "buvimui" ligoninėje, jei paguldytų, o pas vyrą mašinoje buvo tašė su visais reika…
O kiek laiko reikia būti tam stacionare? Nes vyras mano bus su dukryte 🙄 tai jai kokia val tai palauks kažkur, arba jai ilgiau tai važiuotų namo 🙄 o kelinta geriau varyt?
no.no. parašė:
O kiek laiko reikia būti tam stacionare? Nes vyras mano bus su dukryte 🙄 tai jai kokia val tai palauks kažkur, arba jai ilgiau tai važiuotų namo 🙄 o kelinta geriau …
O Jus į kurią ligoninę važiuosite? Nes man tai į Kauno Klinikas reikėjo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai