Lofficiel parašė:
O kelintą užmiega jau nakčiai?
Apie 9🙂 bunda apie 7 ryte🙂
Lofficiel parašė:
O kelintą užmiega jau nakčiai?
Apie 9🙂 bunda apie 7 ryte🙂
debesujura parašė:
Mano 2 kartus miega, ryte apie 10 val eina miegoti 2-3 valandom. Paskui apie 15-16 val, apie 1-2 valandas išmiega. Na ir paskui jau nakčiai einam miegoti apie 21 va…
Oho kaip gerai miega 🙂🤩
Jojo 1 parašė:
Oho kaip gerai miega 🙂🤩
Džiugina ir mane tas ilgas miegojimas 😁 iš esmės visada lauke migdau, tai gal ir miega gerai grynam ore 🤔 ir mes dar telpam į vežimo lopšį, tai jame miega dienos miegelius, ant pilvo apsivertus 🙂
Kanele parašė:
Miega 2kart dienoje. Kartais pusvalanduką, kartais vos ne dvi valandas (retai)
Kokias avižas turit omeny? Duodu mamuko, bet ten tokios sumaltos smulkiai..
Lofficiel parašė:
O kiek kartų Jūsų vaikai dieną miega? Mano labai skirtingai pradėjo miegot - tai 3, tai 2 kartus 🤷🏽♀️
Mano miega du kartus. Ryte ± 10 val ir tada popiet 14-16 val. (priklausomai, kiek išmiegojo ryte).
Lofficiel parašė:
O kiek kartų Jūsų vaikai dieną miega? Mano labai skirtingai pradėjo miegot - tai 3, tai 2 kartus 🤷🏽♀️
Miega 2 kartus, 12val ilgasis pietu miegas ir 17-18val pusvalanduka nusnusta, bet buna dienu, kai nemiega to vakarinio miegelio. Nakciai gulasi po 21val, anksciau ismiegodavo visa nakti, nuo 7men keliasi nakti valgyt 😬 Buna apie 1val ir paskui kokia 6val arba jau apie 4val rekauja. Pradejau galvoti gal as jai diena duodu per mazai valgyt, todel naktimis keliasi 🙄
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai