Labas 👋 kaio matot, as jau esu mamyte, netycia atradau sita grupe 😁 dabar po truputi skaitine ir bandysiu isiterpti i pokalbius 🙈 as esu is Spaldingo, kaip ir Seline
ir mes planuojam gristi i lietuvele, kaip bebutu cia nesijauciam gerai, vien rylutina, draugu mazai, giminiu taip pat mazai labai, tai liudna ir siaip del vaiko norisi, kad augtu tarp giminaiciu
seline parašė:
Merginos ar imsit vilnones kojinytes? Kazkaip dabar galvoju ar cia reik ju🙈🤔 bet susipakavau i maiseli pirmus drabuziukus su kojinytem 🙂
Imk imk, butinai, jie ledinukai gi buna pirmom savaitem 🙈
Del palatu dalinimosi, tai toj ligoninej kur gimdziau, tai reikejo dalintis, bet antra nakti tik paryciais gavau koleges 3,o siaip viena buvau
pirma nakti prakeidom visi 3 dar gimdymo toj palatoj, nes pagimdziau vakare 21:48, daug nukraujavau, tai tik po 16 val berods mane jie ant koju state.
Del vaiksciojimu, oj as dirbau iki 35 sav berods, ir dirbau 12 val shiftu, dar mabe state tokioj vietoj kur daaaaug reik vaiksciot, minimum 10000 zingsniu ieini ten 🙈 ir budavo tokiu dienu, kad dar is darbo pas midwife reik eit, minimum i viena gala 30 minuciu
ir visa laika vaiksciojau
aisku, per darbo diena nemazai ir sededavau
breikai, plius siaip laisvo laiko i valias turedavau ta darba darydama 🙈
Gluduma, uzjauciu del jusu netekties, bet nesu susidurus su tuo, tai negaliu atsakyti i jusu klausima. Bet tuo paciu, dziugu, kad kitas vaikelis sveikas ir jam viskas gerai 😇