Voveriukas1 parašė:
Sveikos, norėčiau paklausti, ar kas lanketės privačiai pas ginekologus? Kiek mokėjot? Gal rekomenduotumėt gerą? (Vilnius arba Kaunas) 🙂 Ačiū 🙂
Hsi klinika Vilniuje, gydytoja Jolanta nuostabi
Voveriukas1 parašė:
Sveikos, norėčiau paklausti, ar kas lanketės privačiai pas ginekologus? Kiek mokėjot? Gal rekomenduotumėt gerą? (Vilnius arba Kaunas) 🙂 Ačiū 🙂
Hsi klinika Vilniuje, gydytoja Jolanta nuostabi
striksiuke parašė:
Aš tai lakuotis nagų tikrai nenustosiu ir siaip manau nesu ta supermamytė, bet vat ką daryti su lazerine epiliacija? Aš bikini darau, tai dabar artėja vizitas ir ne…
Parašykit, ką sakys dėl epiliacijos. Aš darau fotoepiliaciją, tai kolkas viską sustabdžiau.
Spalinukas parašė:
Sveikos ir visas sveikinu su gerom žiniomar yra tokių, kurios nejaučia jokių nėštumo požymių? Pagal mm man greit 6 savaitė, tačiau apart dingusių mm nejaučiu ni…
Sveiki, as jungiuosi, kaip ir Jus nieko nejauciu, jokiu pozymiu. Net pradejau bijoti, kad viskas nors gerai butu🙂 12.31 d. Paskutines MM. 02.07 ryskus teigiamas NT. Rytoj pas ginekolege... laukiu vizito, kad ir koks jis butu🙂 seip kiek pamenu ir su pirmuoju nestumu pozymei tik veliau pasireiske, bet tai buvo begalinis miego norejimas ir galvos skausmas. Dabar tik gal siek tiek krutine "patinus"😁
Spalinukas parašė:
Sveikos ir visas sveikinu su gerom žiniomar yra tokių, kurios nejaučia jokių nėštumo požymių? Pagal mm man greit 6 savaitė, tačiau apart dingusių mm nejaučiu ni…
Sveikinu ir jus
man irgi pagal mm turetu buti 6 sav, bet gali gal buti ir maziau. Kolkas nepykina, tik labai jautri krutine ir maudzia truputi pilva, ir dzinsai kurie budavo aptemptesni, spaudzia pilva.
Pas ginekologe registruotis skambinsiuos ryt. Atsirinkau pas kelias kurias noreciau eiti, bet bijau kad reiks ilgai laukti, o pas bet kokia eit nesinori.. O jus gal kaune?
dijaviko parašė:
Sveiki, as jungiuosi, kaip ir Jus nieko nejauciu, jokiu pozymiu. Net pradejau bijoti, kad viskas nors gerai butu🙂 12.31 d. Paskutines MM. 02.07 ryskus teigiamas NT.…
Mano paskutinės mm buvo sausio 6d ir niekada nėra vėlavusios daugiau nei 3 dienos. Kraujo tyrimas parodė, testas parodė, nors ne toks ryškus kaip pirmas, bet tikrai aiškiai matosi. Tai tikrai laukiuosi, bet jaudinuosi, kad viskas būtų gerai. Jei taip ir toliau, tai tobulas nėštumas
norisi greičiau sužinoti, kad galėtumėm tėvams pranešti, o taip kantrybės neturiu.
carolyyte parašė:
Sveikinu ir jusman irgi pagal mm turetu buti 6 sav, bet gali gal buti ir maziau. Kolkas nepykina, tik labai jautri krutine ir maudzia truputi pilva, ir dzinsai …
Kaune
eisiu pas Kapustienę, apie ją labai geri atsiliepimai. Aš eisiu pas save šeimos klinikoje, bet žinau, kad ji ir Mažylyje dirba. Pagal kraujo tyrimą gali būti, kad ir pas mane mažesnis neštumas, nes 90 nėra labai didelis skaičius ir gaunasi 2-4sav.
Spalinukas parašė:
Hcg tik 90? Tai cia kokios 2 savaites nestumas. Jus tikra kad 90?
Spalinukas parašė:
Kauneeisiu pas Kapustienę, apie ją labai geri atsiliepimai. Aš eisiu pas save šeimos klinikoje, bet žinau, kad ji ir Mažylyje dirba. Pagal kraujo tyrimą gali bū…
As irgi pas sia gydytoja planuoju eiti, bet Mažylyje. Arba pas Mackeviciene. Tai tikiuosi pakliusiu greitai
-Ruth- parašė:
Parašykit, ką sakys dėl epiliacijos. Aš darau fotoepiliaciją, tai kolkas viską sustabdžiau.
Aga būtinai 😉
AneTaM parašė:
Hcg tik 90? Tai cia kokios 2 savaites nestumas. Jus tikra kad 90?
Taip, dariausi pirmadienį, tai buvo beveik 90, dėl to ir galvoju, kad savaites turbūt keisis. Rašo kad toks būna 2-4sav. Bet pagal mm 6 savaitės.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai