niduliuke parašė:
Taip, ir mes, pas šeimos gydytoją pasirodyti 9 mėnesių, tokia bendra tvarka 🙂
Mums irgi sake ateiti dabar 9men, bet sake jeigu noras yra galima ateit pasisvert, pasimatuot ugi kad ir kiekviena menesi 😊
niduliuke parašė:
Taip, ir mes, pas šeimos gydytoją pasirodyti 9 mėnesių, tokia bendra tvarka 🙂
Mums irgi sake ateiti dabar 9men, bet sake jeigu noras yra galima ateit pasisvert, pasimatuot ugi kad ir kiekviena menesi 😊
Ar jau rodo labai "oziukus" jusu mazieji? 😃 manasis pradejo kieme zirsti gryzom i vidu, apciuopiau pampis pilnutis, sakau pasikeisim ir tada pienuko duosiu, vajetau kojomis kad pradejo spardytis is tu nervu, verkimas irgi toks grynai is nervu dar kol aprengiau as ji 🤦🏻♀️😃
Red_Flower parašė:
Ar jau rodo labai "oziukus" jusu mazieji? 😃 manasis pradejo kieme zirsti gryzom i vidu, apciuopiau pampis pilnutis, sakau pasikeisim ir tada pienuko duosiu, vajetau…
Nemanau,kad tai ožiai. Taip jie parodo kas nepatinka, kalbėti juk nemoka dar, rai visokiais kitokiais judesiais tą daro.
Red_Flower parašė:
As irgi vakar i skelbimus parasiau tai irgi is moters is kaimo nupirkau triusiuka dabar pradzioj viena nupirkau paziuret kaip vaikai valgys, tai siandien kosyte dar…
Maniškiui triušiena buvo šiaip sau - valgė, bet nebuvo sužavėtas. O vat veršienos, kaip ir kokio banano, neribotą kiekį galėtų suvalgyt.
Nayra parašė:
Maniškiui triušiena buvo šiaip sau - valgė, bet nebuvo sužavėtas. O vat veršienos, kaip ir kokio banano, neribotą kiekį galėtų suvalgyt.
O Jūs mėsą kaip atskirą patiekalą duodat?
Dar turiu kelis klausimus visoms, ar esat bandžiusios ar planuojate raudoną burokėlį duoti ragauti, jei taip kaip ruošiat?
Tada dėl grikių, aš pirkau dribsnius ir bandžiau išvirus blenderiuot, tai normali konsistencija kątik sutrynus, bevalgant laaabai greitai stingsta ir virsta lyg į kokią želatiną, atrodo ir paverdu, ir palaikau uždengus, brinksta toliau jie. Tuomet prieš verdant sumaliau kombainu, šiek tiek smulkiau gal gavosi, bet dar per stambu kai išverdu. Na ir galiausiai nusipirkau mamuko grikių, nu nieko nebriksta, priešingai tokį kaip smėlį valgo, nemaloni konsistencija, purtėsi net... Žodžiu vargstu su grikiais 😄 dar planuose kavamalė ir normalios grikių kruopos...
Red_Flower parašė:
Ar jau rodo labai "oziukus" jusu mazieji? 😃 manasis pradejo kieme zirsti gryzom i vidu, apciuopiau pampis pilnutis, sakau pasikeisim ir tada pienuko duosiu, vajetau…
Na nežinau, ar čia ožiai ar kas, bet aš senokai aprengti ramiai negaliu, nepatinka jam, pyksta, pampį pakeisti irgi kartais iššūkis, nes nemėgsta ant nugaros, iškart verčiasi ar kojas burnon susikiša, kitaip jam tragedija 😄 man negti patogiau paprastas užsegamas pampis, labai greit moku uždėti, o su kelnaitėmis kol užmaukslinu tai spėja persiverst, supykti ir vistiek dar taisyti tą juosmenį reikia.
niduliuke parašė:
O Jūs mėsą kaip atskirą patiekalą duodat?
Ne, viena mėsa sprangi gal būtų, su daržovėm darau. Bet tarkim triušio labai mažu santykiu reikėjo daryt, kad valgytų. O veršieną galima ir 50/50. Pradėjom mėsą nuo veršienos, paskui triušiena, dabar vėl veršiena. Tai tuos rekomenduojamus 50 gr mėsos dabar lengvai suvalgo, triušio vos 30 gr pavykdavo.
niduliuke parašė:
Dar turiu kelis klausimus visoms, ar esat bandžiusios ar planuojate raudoną burokėlį duoti ragauti, jei taip kaip ruošiat?
Su grikiais ir aš valgau. Pati juos brinkinu, neverdu. Pirmą kartą brinkinau, blenderiavau, jautėsi smulkūs grūdeliai ir ta luobelė nuo grūdų labai kažkaip nepatiko man. Nebuvo taip, kaip Jūs rašot, gal brinkinti, ne virti. Bet irgi nieko gero. Tada bandžiau iš grikių miltų kažką daryt, tai visai š gavosi. Lyg gerą konsistenciją nutaikiau, bet brinko toliau, paskui kaip pva klijai pasidarė. Dabar perku Milupos, valgo puikiai.
Su kavamale Jūs padarysit grikių miltus, tai jų ir šiaip pirkt būna. O normalius grikius brinkintus gal koks būdas ir yra normaliai sutrint, bet man nepavyko.
niduliuke parašė:
Na as nusipirkus Mamuko zaliuji grikiu kosele, vet ja virti reikia,o ne brinkinti. As pagal instrukcijas ant pakelio verdu ir viskas gaunasi 🤷
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai