Red_Flower parašė:
Sveikos mamos, ar galima saldyti kopusta? 🤔
Aš nebandžius.
Red_Flower parašė:
Aš nebandžius.
JonVytė parašė:
O šiaip tai dar yra tokia senoviška patarlė: " nespjauk į šulinį, nes teks pačiam iš jo gerti"...
JonVyte, tiesiog pastebejimas iš šalies. Manau vėliavos ne dėl to ką Jūs išgyvenote, o dėl to kaip Jūs parašote. Dažnai Jūsų komentarai yra nepagarbus kitu nariu atžvilgiu, dažnai lipdote etiketes, pvz naturalistes arba kita parašėt komentarą "kažkam su galva negerai". Tai passive aggressive elgesys. Tiesiog kartais "nebeskanu" skaityti, ne dėl jūsų išgyvenimų ar patyrimu, o tiesiog dėl to kaip jus tai darote.
Peace ✌️
Red_Flower parašė:
Gal kažkur skaičiau, bet gal ir pati sugalvojau, kad apvirt truputį reikia.
Nayra parašė:
Gal kažkur skaičiau, bet gal ir pati sugalvojau, kad apvirt truputį reikia.
Turejau puse kopusto, siandien kosyte mazajam padariau su kopustu dar kopustu sriubos isviriau ir dar liko to kopusto man 😅 tai pagalvojau ar galima ji saldyti ar ne 🤔 arba kazka padaryt valgyt vel su likusiu kopustu 🤔😂
Red_Flower parašė:
Turejau puse kopusto, siandien kosyte mazajam padariau su kopustu dar kopustu sriubos isviriau ir dar liko to kopusto man 😅 tai pagalvojau ar galima ji saldyti ar n…
Aš niekada nebandžiau, bet mano mama apverda kopūsto lapus ir po to šaldo juos balandėliams. Skoniui įtakos neturi.
Adore parašė:
Aš niekada nebandžiau, bet mano mama apverda kopūsto lapus ir po to šaldo juos balandėliams. Skoniui įtakos neturi.
Mes ir pačius balandėlius šaldom, tai tas kopūstas toks pat skonio atžvilgiu, bet minkštesnis, greičiau suverda 🙂
Labuka,ateinu pasiskust,nes jau nebegaliu. Pavargau iki negalejimo,jau sedziu ir zliumbiu. Nebepamenu,kada "normaliai" esu miegojus su tarkim dviem pabudimais nakti. Mano panele VISA nakti muistos,sukinejas. Dabar kol brolis kaime atostogauja,miegam kartu,tai kosmaras. Nebeturiu jegu,visiskai. Nenoriu nieko namuose daryt,apatija viskam. Dienom su dukryte miegot kartu negaliu,nes jos miegai 15-20min. Bukeju is tikruju viena su vaikais budama ir su niekuo nebendraudama😂 Vyras grys tik pries sventes. Mazoji dar kosit pradejo,su kuo painhaliuot,su vandenuku virintu?
skaidremas parašė:
Labuka,ateinu pasiskust,nes jau nebegaliu. Pavargau iki negalejimo,jau sedziu ir zliumbiu. Nebepamenu,kada "normaliai" esu miegojus su tarkim dviem pabudimais nakti…
Laikykites ❤️ Maniskis irgi pries sventes grys tai irgi viena su vaikais bunu. O jeigu kartu prisiglaudus diena gal ilgiau miegotu? Ar nepavyksta? Poilsio tikrai jums reiketu, o is artimuju ar artimu draugiu niekas negaletu pagelbeti? Jau tuos namu darbus numesk kuri laika i saly jeigu nieko nesinori daryti ❤️
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai