Andria parašė:
Koks jūsų požiūris į baseno lankymą šaltuoju metu? Tetos praūžė ausis, kad rudenį, žiemą negerai. Ligoninėje sakiau gyd, kad lankom tai nesakė, kad negalima. Rekome…
Mes eisime ryt 😊
Andria parašė:
Koks jūsų požiūris į baseno lankymą šaltuoju metu? Tetos praūžė ausis, kad rudenį, žiemą negerai. Ligoninėje sakiau gyd, kad lankom tai nesakė, kad negalima. Rekome…
Mes eisime ryt 😊
Andria parašė:
Mažiau tetų klausyt... ne lauke gi baseinas. Issidziovinat ramiai ir išeinat. Mes irgi grįšim lapkričio viduryje.
Andria parašė:
Mes lankėm vasarą. Paskui prasidėjo odos problemos, dabar masažai. Bet jau esu vėl rezervavus laiką nuo lapkričio antros pusės.
Tetoms sveikiau ant pečiaus žiemą prakeist 😊 Ypač, jei patinka, tai aišku veskit.
JonVytė parašė:
Darželis yra peilis sveikatai, susirenka n+k vaikų su skirtingom bacilom ir net jie kol kas gali nesloguoti, nekosėti, bet 3 dienos iki simptomų pasireiškimo jie ja…
O taip! Mano vyresnėlė taip pat iki darželio nė slogos neturėjo, kai nuėjo, tai kaip šiandien pamenu spalio pradžioje sukarščiavo penktadienį po darželio ir savaitgalį, daugiau jokių simptomų, na gal sloga kažkiek, pirmadienį po gydytojos tiesiai į reanimaciją, žaibinis bakterinis plaučių uždegimas, rado auksinį stafilokoką ir streptokoką... Ilgai gydėmės, o po sanatorijos atsikartojo plaučių uždegimas. Po kelių mėnesių paskiepijom Prevenar13 ir nuo to laiko jokių plaučių uždegimų ar bronchitų, silpna vieta būdavo tonzilės.
niduliuke parašė:
O taip! Mano vyresnėlė taip pat iki darželio nė slogos neturėjo, kai nuėjo, tai kaip šiandien pamenu spalio pradžioje sukarščiavo penktadienį po darželio ir savaitg…
O mums nepadėjo ta vakcija, mes ja prieš daržą skiepinomės. O šiaip visada iš vakaro jau žinodavau, kad sirgs, nes kai nueidavo miegot, iš kvėpavimo girdėdavau, kad jau ne taip kvėpuoja. Kiekvieną kovo mėn. plaučių uždegimai, tonzilės šalintos su adenoidais. Jeigu man su šitu vaiku bus nors panaši ligų pradžia, kaip su didžke, iš kart pjausiu ir tonziles ir adenoidus. Bus kam aktualu kodėl - papasakosiu.
JonVytė parašė:
O mums nepadėjo ta vakcija, mes ja prieš daržą skiepinomės. O šiaip visada iš vakaro jau žinodavau, kad sirgs, nes kai nueidavo miegot, iš kvėpavimo girdėdavau, kad…
Pritariu dėl tonzilių ir adenoidų, dičkė jau du kartus buvo paruošta operacijai, metus prieš pandemiją, tai susirgo prieš pat operaciją, o paskui po metų prieš pirmą karantiną, tai irgi nuplaukė operacija, na o dabar aprimo tonzilitai su aukštom temperatūrom, taip ir pasilikom...Va mažoji kentėjo nuo dažnų ausų uždegimų, net iki apkurtimo, tai šį rudenį adenoidus šalinom, dabar sloguoja trečią kartą ir kol kas ptu ptu ausytės sveikos.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai