leprecious3 parašė:
Na vaikas autistas, tikrai ne dėl to, kad Jūs kažko nenužiūrėjot ar nesusekėt laiku...
Na aš kažkaio dar vis manau , kad per mažai idėlio buvo idėta ir sustiprino , sužryškino visą autistiškumą.
leprecious3 parašė:
Na vaikas autistas, tikrai ne dėl to, kad Jūs kažko nenužiūrėjot ar nesusekėt laiku...
Na aš kažkaio dar vis manau , kad per mažai idėlio buvo idėta ir sustiprino , sužryškino visą autistiškumą.
Ugniki parašė:
O kokio amziaus ivertino ir nustate, kad autizmas?
RyzaVovere parašė:
O kokio amziaus ivertino ir nustate, kad autizmas?
2metų
Ugniki parašė:
2metų
Tikrai viskà sužiūrėjot ir nėra nei kruopelės jūsù kažkokios kaltės. Dabar žinot, kad autizmas ir su jais reikia specifiškai visko mokytis ir dirbti, tà ir darykite ir neplakite niekad savęs jei kažkas ir neišeina ar padaryta netobulai, visi juk mes žmones ❤️
DelNote parašė:
Tikrai viskà sužiūrėjot ir nėra nei kruopelės jūsù kažkokios kaltės. Dabar žinot, kad autizmas ir su jais reikia specifiškai visko mokytis ir dirbti, tà ir darykite…
Mes jau susitaikėme su tuo, bet dabar nerimas kad tik mažasis neatsiliktų nuo raidos .💖
Mamos , ar jūsų mažieji jau praėjo ta etapą ar čia nuo regreso ar šuolio taip yra. Mano mažasis visada valgydavo kas 2,5-3 val , miegodavo kuo puikiausiai soskė naudojama tik miegui užsimigdyti, miegodavo pats savarankiškai lovytėje , bet dabar jau kokios 4 dienos nesuprantamos alkanas dienomis dažniau nei įprastai, miegojimas sunkus , naktys nuolatinis kybojimas ant papo bet ne tai kad valgytų bet papulis kaip soskė , ir miega su manimi. Nerimauju jog pripras miegoti su manimi, o taip džiaugiausi kad vaikas susidraugavo su lovyte ir še tau nebe nori naktimis savo lovytėje miegoti. Kaip elgtis nežinau , gal kuri praėjo ir išgyveno ta etapą , o pati aš miegoti negaliu, nenoriu prispausti mažylio ar dar kas nors.
Ugniki parašė:
Mamos , ar jūsų mažieji jau praėjo ta etapą ar čia nuo regreso ar šuolio taip yra. Mano mažasis visada valgydavo kas 2,5-3 val , miegodavo kuo puikiausiai sos…
Parašysiu tą patį, ką parašiau kitam forume.. panašu..
Na pasakykit mamos ar aš viena tokia esu, kur vaikas naktim non stop ant papo kabo.. nekalbu apie tas, kurios kelias vaikas 2-3 kartus ir galvoja, kad čia jau sunku.. vakar mažylis užmigo puse 10, atsikėlė 23h, po to 23:40, prakabėjo ant papo iki puse 1, toliau norėjo tampyt papą, vyras paėmė, iki puse 3 bandė visaip užigdyt. Toliau prie papo buvo iki puse 5, jo nepaleido ir nuolat žindė, čiulpė. Užmigo iki 5, atsibudo vėl prie papo iki 6. Pusvalandis miego ir vėl prie papo. Ir taip kartojos 2 kartus. Guli jau prieš 8 atsimerkęs. Diena viskas okey, miega 3 miegelius, valgo kas 2-3h. Bet šitos naktys, kurios tikrai tęsiasi ne diena ir ne savaite jau psichologiškai veikia ir imu galvoti, kad šis vaikas niekaip nepasisotina..
Saulėtasdangus parašė:
Na pasakykit mamos ar aš viena tokia esu, kur vaikas naktim non stop ant papo kabo…
Gal augimo šuolis (gali tęstis iki savaitės)? Vaikutis pienelį užsisakinėja
Saulėtasdangus parašė:
Na pasakykit mamos ar aš viena tokia esu, kur vaikas naktim non stop ant papo kabo…
Gal paguosiu, maniškis irgi toks 🙂 tas etapas, kai išmiegodavo iki 5-6 ryto baigėsi. Dabar miegam kartu. Iš tikro net nebesistengiu sulaukti, kol jis pasisotins ir užmigs, nes toks pat čiunkis, kaip ir sesė, labai ilgai žindo. Tai tik pakeičiu puses maždaug kas dvi valandas, kai jis pradeda niurzgėti ir tiek. Aišku šonai ir nugara pavargsta tokioj ribotoj pozoj gulėti, bet ką darysi. Taip bent pamiegu 🙂 Iš tikrųjų net nežinau, kiek laiko jis kabo prisikabinęs, nes kartais prabundu ir jis būna nusisukęs, bet jei tik pabandau pakeisti pozą, iš karto būna - ei mamule, kur susiruošei? 😅 Kažkada šis etapas baigsis, su dukryte tai baigėsi 😅
Ugniki parašė:
Mamos , ar jūsų mažieji jau praėjo ta etapą ar čia nuo regreso ar šuolio taip yra. Mano mažasis visada valgydavo kas 2,5-3 val , miegodavo kuo puikiausiai sos…
Manau jums augimo šuolis,vaikutis pienelį užsakinėja.Maniškė mėnesis daugiau nemiega ištisai kėlinėjssi kas 1-2h valgo,galvojau miego regresas,bet dabar manau kad dantys,nes spiegimas žiaurus,atsisako ir krūties visada zyzia,jai nedėčiau žvakučių manau praspiegtų visą parą
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai