mamairma parašė:
Aš Nidoje miniaus su dviračiu , kažkaip nesugalvojau , kad negerai čiaBet žiauriai sunku buvo.Tai mano planuotas dviračio sezonas nusikelia kitiems metams. Dėl …
Man būtų irgi aktualu siuvėjų gerų kontaktai😊
mamairma parašė:
Aš Nidoje miniaus su dviračiu , kažkaip nesugalvojau , kad negerai čiaBet žiauriai sunku buvo.Tai mano planuotas dviračio sezonas nusikelia kitiems metams. Dėl …
Man būtų irgi aktualu siuvėjų gerų kontaktai😊
RimaP parašė:
Daug dar kartų maitini? Na yra ir bus mums ką veikti, bus 2 m skirtumas😁
Aš irgi dar maitinau, bet va sia savaitw jau nujunkiau galutinai, nes buvo like tik naktiniai. Tai turiu maza vilti kad galesiu siek tiek pamiegoti kokybiskiau:))) mums irgi netuciukas gavosi. Musu stebuklas pilve, nes pirmojo laukeme beveik 4 metus ir sulaukeme su gydytoju pagalba, o cia vat taip paprastai. Menesines nereguliarios, irgi kas 1.5-2 men:)) data neatitinka nei pagal ovuliacija, nei pagal menesines. Stebuklelis
rai db svarbiausia dar kazkaip 33 savaites isnesioti
siek tiek baisoka, nes maziukas vis dar mazas, reikalauja daug laiko ir nesiojimo ant ranko
Bezdzione parašė:
Aš irgi dar maitinau, bet va sia savaitw jau nujunkiau galutinai, nes buvo like tik naktiniai. Tai turiu maza vilti kad galesiu siek tiek pamiegoti kokybiskiau:))) …
jūsų dar mažesnis, kažkaip užjaučiu tas mamas, beveik pametinukai, bet kaip nors 😊 mano irgi daug nešiojamas :)) mūsų irgi bus stebuklas netyčiukas... nežinau, kaip galėjo užkibt iš vos ne vieno karto ir mes saugojomės, matyt, taip jau gavos 😆
RimaP parašė:
jūsų dar mažesnis, kažkaip užjaučiu tas mamas, beveik pametinukai, bet kaip nors 😊 mano irgi daug nešiojamas :)) mūsų irgi bus stebuklas netyčiukas... nežinau, kaip…
As irgi visada ziuredavau i mamas su pametinukais ir medali joms norejau uzkabinti, bet matyt db reikes kaZkaip mokytis is naujo buti 2 vaiku mama. As siaip esu linkusi save labai myleti ir tausoti, tai jau db bijau kad isprotesiu. Bet visvien labai dziaugiuosi ir tikiuosi kad kazkada jau vaikai gales kartu zaisti ir leisti laika ir man tai bus didziausia dovana
KarinaBaby parašė:
O kaip faina!
Ooo Sveikinimai !!aš jus lyg pamenu iš sausinuku grupės !!!norėjau paklausti ką darysite su zindymu?bandysim atjunkinti ar toliau zindysite?ką gydytoja sako?aš dar čia nesireiskiu,9dienas vizitas pas gydytoją ,tada tik patikesiu ir zinosiu kad mano zirniukui viskas gerai ❤️bet zindau sausinuke ir aš,skauda papulius belekaip ir atrodo dabar dar daugiau pieno nori nei anksčiau 😁bandau vis pasiūlyti kažką kito,bet sunkiai sekasi :/
IvetaŽy parašė:
Ooo Sveikinimai !!aš jus lyg pamenu iš sausinuku grupės !!!norėjau paklausti ką darysite su zindymu?bandysim atjunkinti ar toliau zindysite?ką gydytoja sako?aš dar …
O ir jus prisimenu, aš buvau niku Mazutaite, tai gal manęs ir nepamenat 😆
RimaP parašė:
O ir jus prisimenu, aš buvau niku Mazutaite, tai gal manęs ir nepamenat 😆
Ooo kaip smagu 🤭♥️tai sveiki atvykę į Vasarinukus! Kaip savijauta ? Ar spejat pasijausti nėštuke?😁 Aš tai va tik vakare ,kai sausinuke užmigdami🙆maniske labai aktyvi,varo kaip vėjas visur 🤦viso dėmesio mano reikia ,jau pradedu nerimauti kaip reikės su dviem susitvarkyti 😁😁😁kabinų medalį kas turės dvynukus ar turi daugiau vaikučių !👑
RimaP parašė:
Daug dar kartų maitini? Na yra ir bus mums ką veikti, bus 2 m skirtumas😁
Du kart dar...o tu ?
IvetaŽy parašė:
Ooo Sveikinimai !!aš jus lyg pamenu iš sausinuku grupės !!!norėjau paklausti ką darysite su zindymu?bandysim atjunkinti ar toliau zindysite?ką gydytoja sako?aš dar …
Taip! As is sausinuku 💙 nieko nedarysiu, neklausiau gydytojos. O ka, negalima? :/ man tai nieko neskauda kol kas..
As realiai dziaugiuosi, greiciau viskas bus, greiciau paaugs ir bus lengviau
ziuriu j savo drauges kuriu pametinukai paauge,tai jau atsigavusios. Noriu ir as..
Inga Ingute88 parašė:
Man nemeta tokios grupesas irgi noriu i uzdara
Paspauskit ant bet kurios musu, pamatysite kad esame uzdarise vasarinuku grupese or galesite tada paspaudus jungtis i jas
RimaP parašė:
jūsų dar mažesnis, kažkaip užjaučiu tas mamas, beveik pametinukai, bet kaip nors 😊 mano irgi daug nešiojamas :)) mūsų irgi bus stebuklas netyčiukas... nežinau, kaip…
Pas mane pirmosios dvi panos pametinukes 1.2 skirtumas, pradzia lb sunki buvo, bet po to lengvejo vis, ir va kai gyvenam nuosavam name, tai ir i lauka abi iseina pazaisti kol as tvarkausi ar valgyt darau, tai zinokit kaip tik vienas vargas kaip sakoma prie to pacio, nesigailiu kad uzsimane buvom pametinuku
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai