kristute1 parašė:
Prisiduodam ir mes, vakar vakare sulaukėm savo mažylėsgimdymas sužadintas 39+5 sav. 3750 g, 53 cm
viskas puikiai, pirma naktis labai lengva: miega ir žindo, …
Sveika, dydziausi sveikinimai 🎈🥳
Ramiu nakteliu ir daug pienelio 🥰❤️
kristute1 parašė:
Prisiduodam ir mes, vakar vakare sulaukėm savo mažylėsgimdymas sužadintas 39+5 sav. 3750 g, 53 cm
Sveika, dydziausi sveikinimai 🎈🥳
Ramiu nakteliu ir daug pienelio 🥰❤️
kristute1 parašė:
7 val. gavau tabletę, kad kaklelis daugiau vertųsi, 13 val patikrinus buvo 3 cm, tai 14 val nuleido vandenis, nes prie tiek jau gali. Nepadėjo taip, kaip norėtųsi, …
Ar tiesia, kad nuo oksitocino saremiai zymiai skaudesni nei naturaliai?
Vežiukė22 parašė:
Sunku net pasakyt, man atrodė viskas panašiai, kaip ir natūraliai prasidėjus. Nuskausminimo neėmiau
kristute1 parašė:
Sunku net pasakyt, man atrodė viskas panašiai, kaip ir natūraliai prasidėjus. Nuskausminimo neėmiau
Saunuole 🥳
Na tikiuosi neprireiks jokiu skatinamuju, kazkaip ju pribijau.
Laiko dar yra, paruosiamieji vakar stipriai kankino. Tai gal prasides viskas naturaliai 🥰
kristute1 parašė:
Sveikinimai dideliausi!!!🙂
Vežiukė22 parašė:
Skausmas ne nuo skatinimo, o nuo kaklelio vėrimosi, taip kad jokio skirtumo. Man taip gimdant aiškino
Rimvydė parašė:
Skausmas ne nuo skatinimo, o nuo kaklelio vėrimosi, taip kad jokio skirtumo. Man taip gimdant aiškino![]()
Logiska, bet teko girdeti visokiu istoriju
Del to uzklausiau.
zaliagiria parašė:
Na kaip sekasi visoms? Man vakar naktį skausmingi labai paruošiamieji buvo kelias valandas, jau norėjau eiti skųstis.. šiandien kamštis ryte pasišalino, bet daugiau…
Kai kamstis pasisalina,galit paros,dveju begyje jau pradet gimdyt
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai