kristute1 parašė:
Prisiduodam ir mes, vakar vakare sulaukėm savo mažylėsgimdymas sužadintas 39+5 sav. 3750 g, 53 cm
viskas puikiai, pirma naktis labai lengva: miega ir žindo, …
sveikinu! nuostabu🙂🌷🌷🌷
kristute1 parašė:
Prisiduodam ir mes, vakar vakare sulaukėm savo mažylėsgimdymas sužadintas 39+5 sav. 3750 g, 53 cm
sveikinu! nuostabu🙂🌷🌷🌷
kristute1 parašė:
Dar kartą sveikinu! 🌹🌹🌹🥳
alyvmedis parašė:
Sveikos, gal kuri turite patirties su streptokoko b infekcija? Kaip jums baigėsi gimdymas? Ar dėl to reikėtų gimdymui rinktis trečio lygio ligoninę ar nėra būtina ?…
Papasakosiu savo istoriją. Siūlau pasakyti iš karto tik atvykus, kad pradėtų leisti. Man su visais darė 36 sav streptokoko pasėlį. Ir nei karto nerado, tos bakterijos. Visada ramiai nuvaziuodavau į ligoninę ir pasakydavau neigiamas, pirmus 2 kartus greičiausiai taip ir buvo, bet ne paskutini karta. Tai va, nuvažiavau ir pagimdžiau. Po savaitės gimdymo man pradėjo kilti temperatūra, įtarė gimdos uždegimą. Teko vėl grįžti į ligoninę su naujagimiu, iš karto mus gulde. Padarė pasėlį dar kartą ir išaugo streptokoko bakterija, atsakė, kad ji sukėlė gimdos uždegimą. Kuris sakė, galėjo man pasibaigti sepsiu. Reiškia gimdymo dieną aš gimdziau su streptokoko bakterija, nors 36 sav. atsakymas buvo neigiamas. Labai džiaugiuosi, kad kūdikis neuzsikrete, nes pasekmės jam taip pat galėjo būti labai liūdnos. Man leido visa savaita antibiotikus, tris kartus per diena ir dar kažkokius priešuždegiminius vaistus liepdavo gerti tris kartus per dieną. Ačiū dievui, jie buvo suderinami su žindymu, gulėdama ligoninėje, sėkmingai zindziau toliau.
violetuxx1 parašė:
Geras ženklas,kad paruosiamieji yra,gimda ruosiasi ir ilgai neuztruksit turbut😊As tai labai pergyvenu,bijau gimdymo....
O aš jau bijau, kad tie paruošiamieji niekaip neužsikurs į tikrus ir reiks skatint 🙈
Nbijokit, nėra ko, tiksi dienelės, pasirodys Jūsų leliukas. Svarbiausia klausyti akušerės paskui jau ir viskas bus gerai 🤗🌷
kristute1 parašė:
Sveikinu!!! 🌞🌷
Gal galit pasidalinti, po skatinimo per kiek laiko viskas vyko..?
kristute1 parašė:
Sveikinu! Kad ta ramybė nesibaigtų! ☺️❤️
Evalent parašė:
Sveikinu!!! 🌞🌷
Man su nubėgus vandenims kadangi 9 valandas nevyko veikla, tai skatint pradėjo, ir pilnas atsivėrimas buvo dar po ~10 val. Tiesa kaklelis prieš skatinimą buvo visiškai uždaras
Evalent parašė:
Sveikinu!!! 🌞🌷
7 val. gavau tabletę, kad kaklelis daugiau vertųsi, 13 val patikrinus buvo 3 cm, tai 14 val nuleido vandenis, nes prie tiek jau gali. Nepadėjo taip, kaip norėtųsi, tai 16:30 pradėjo leist oksitociną. 20:45 jau mergaitę turėjau ant krūtinės
kristute1 parašė:
7 val. gavau tabletę, kad kaklelis daugiau vertųsi, 13 val patikrinus buvo 3 cm, tai 14 val nuleido vandenis, nes prie tiek jau gali. Nepadėjo taip, kaip norėtųsi, …
Kaip įdomiai, tablečių vėrimuisi yra, net nežinojau.. 🙄 Po jos iki tų 3 cm gal dar neskaudeno, ane? Po vandenų nuleidimo greičiausiai tik?
Evalent parašė:
Kaip įdomiai, tablečių vėrimuisi yra, net nežinojau.. 🙄 Po jos iki tų 3 cm gal dar neskaudeno, ane? Po vandenų nuleidimo greičiausiai tik?
Mizoprostolis (cytotec), vienas iš sužadinimo būdų. Po vandenų nuleidimo pradėjo veikla kurtis, bet smagiausia nuo oksitocino buvo
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai