misslinute parašė:
Čia gal kokia sena kolekcija, nes dabar lyg kitokios etiketės būna 🤔 ir jeigu jo išorė atrodo kaip toj foto, kur iš open24 parduotuvės įmetėt, tai tikrai arba senas…
Kazkoks ten lyg laselis, nesuprasi, bet jis tikrai super plonas
misslinute parašė:
Čia gal kokia sena kolekcija, nes dabar lyg kitokios etiketės būna 🤔 ir jeigu jo išorė atrodo kaip toj foto, kur iš open24 parduotuvės įmetėt, tai tikrai arba senas…
Kazkoks ten lyg laselis, nesuprasi, bet jis tikrai super plonas
justukas111 parašė:
Sveiki, gal kas pirkote iš Lidl žieminį kombį? Ar jie didinti, mažinti?
Šiandien nusipirkau,tai vakare pamatuosiu,galėsiu parašyti. Ėmiau dydį tokį kaip drabužių ir kaip Reimos žieminį. Atrodo tai toks didelis,bet matysim🙂
Man įdomu patirtys,kas esat turėję,prie kokios temperatūros nešiojosi geriausiai?
Rodo parašė:
Šiandien nusipirkau,tai vakare pamatuosiu,galėsiu parašyti. Ėmiau dydį tokį kaip drabužių ir kaip Reimos žieminį. Atrodo tai toks didelis,bet matysim🙂
Mes jį turėjome praeitais metais, bet aš neatsimenu pagal ką rinkausi dydį
Mum jis labai patiko, buvo tikrai šiltas, nešiojo lyg tais iki -15, o tada dėdavau jau reima.
justukas111 parašė:
Mes jį turėjome praeitais metais, bet aš neatsimenu pagal ką rinkausi dydį![]()
Aš tai nupirkau labiau kaip pakaitinį ir tokiems šaltiems rytams kaip dabar😊
Pamatavom. Atitinka dydį,aš svarstymuose dėl didesnio dydžio. Mūsų 92. 
Rodo parašė:
Aš tai nupirkau labiau kaip pakaitinį ir tokiems šaltiems rytams kaip dabar😊
Foto atrodo kaip tik dydis, tik gal su batais klešnės trumpokos gali būti? Na bent iš foto atrodo dydis idealiai, bet jeigu staiga ūgtels, gali imt braškėt
nesimato kaip ties klynuku, aš visad žiūriu, kad atsitūpus neapsitemptų užpakalis, būtų vietos patogiai tūpinėt, lankstytis
Sakyčiau atitinka dydį lidliniai kombiai. Mano dukra visą praeitą žiemą 92 lidlo jau nešiojo😁 šiaip labai faini jie, praitais metais turėjom ir columbia, tai lidlo dažniau uždėdavau😀 dabar nupirkau 98, kiek didokas, bet priaugs dar tikrai. Dėsiu jaučiu iki kokių -5, o vėliau Reimos
justukas111 parašė:
O jūs jau lidlo šituos dedate dabartiniu oru? man atrodo jie per šilti
Aš dar ne 🙂
misslinute parašė:
Foto atrodo kaip tik dydis, tik gal su batais klešnės trumpokos gali būti? Na bent iš foto atrodo dydis idealiai, bet jeigu staiga ūgtels, gali imt braškėtnesim…
Aha,grąžinau vakar ir pačiupau 98,nes būtent,dabar idealiai,o žiema dar priešaky😊
justukas111 parašė:
O jūs jau lidlo šituos dedate dabartiniu oru? man atrodo jie per šilti
Nedėjau dar.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai