justineleee parašė:
Supratau🙂 as tik pasiklausti norejau 🙂 nes pirma vaikeli tik auginuosi 🙂
Viskas gerai 😉 pasekite instagrame vaikugydytoja profili, gausite tikrai labai naudingos informacijos .
justineleee parašė:
Supratau🙂 as tik pasiklausti norejau 🙂 nes pirma vaikeli tik auginuosi 🙂
Viskas gerai 😉 pasekite instagrame vaikugydytoja profili, gausite tikrai labai naudingos informacijos .
Visha parašė:
Manojo kietėja viduriai. Dabar, vartojant gerąsias bakterijas- gerėja.
Bet va neramina skiepas roto. Labai daug atsiliepimų su komplikacijom... Sūnaus vi…
Aš jau pati pradedu galvoti ar roto skiepas atneš tos naudos,o ne žalos... Nu nežinau gal dar valosi ir ten viskas,bet gleiviu yra dar nemažai... O ir atrodo,kad viduriai visai atlaisveja... Kaip kitoms po roto ?? 😟 Viskas gerai ir niekas nepasikeitė??
MamytėD parašė:
Aš jau pati pradedu galvoti ar roto skiepas atneš tos naudos,o ne žalos... Nu nežinau gal dar valosi ir ten viskas,bet gleiviu yra dar nemažai... O ir atrodo,kad vi…
Sakė kad gali paviduriuot. Maniškis pirmą dieną klykė gal valandą, spazmais atrodė užeina. Antrą dieną paviduriavo gal kiek. Šeip irzlesnis..
Tea party parašė:
Sakė kad gali paviduriuot. Maniškis pirmą dieną klykė gal valandą, spazmais atrodė užeina. Antrą dieną paviduriavo gal kiek. Šeip irzlesnis..
Suprantu dieną ,dvi... O mus skiepijo prieš 8 dienas.. jau nežinau ką galvoti... Krauja paeme geras.. bet tuštinimasis kardinaliai pasikeites jos..
justineleee parašė:
Ir dar mamytes kada galima eiti i pirti jeigu pati maitinu ?
As einu, bet kai pirtis jau nebuna labai karsta kokiu 70-80 laipsniu, buni neilgai ten iki pusvalandzio
justineleee parašė:
O po misinuko nors sauksciuko negalima suduot?
Nereikia jokio vandenuko iki primaitinimo pradžios. Neapkraukit vaikui virskinimo
AgnieteD parašė:
Nereikia jokio vandenuko iki primaitinimo pradžios. Neapkraukit vaikui virskinimo
Supratau, neduodu. Man tik anyta sake kad galima. Bet kiek ir pati skaitinejau tai tik veliau galima
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai