ieva6891 parašė:
Tai va, kad mūsiškei taip nepaeina. Tiek įsinervina, įsirėkia, jei neduodi 🫣
Tai ir mano dar neseniai taip būdavo, manau, kad kurį laiką jau veikė auromatika-vaikas nubunda, ima verkšlenti, kuistis, tuoj žindyti..
ieva6891 parašė:
Tai va, kad mūsiškei taip nepaeina. Tiek įsinervina, įsirėkia, jei neduodi 🫣
Tai ir mano dar neseniai taip būdavo, manau, kad kurį laiką jau veikė auromatika-vaikas nubunda, ima verkšlenti, kuistis, tuoj žindyti..
Wider parašė:
Na, taip, tiesa 🤔
Ar jau bučiuojate mažius į lūpas? Mano panelė paskutiniu metu labai aktyviai vis į jas taikosi 😚
Ir ar dažnai miega ant pilvo, vos ne 4? Kiekvieną rytą randu ją taip miegančią ir vakare jei dar muistosi, apsiramina tik atsigulusi būtent tokia poza. Aš niekad taip nemiegu, man nepatogu, o jai matyt labai tinka taip. Tik atsikelia nugulėta kakta ar žandu 🫠
Cavy parašė:
Ar jau bučiuojate mažius į lūpas? Mano panelė paskutiniu metu labai aktyviai vis į jas taikosi 😚
Vis dar nebučiuoju, tik į kaktą. O kitiems išvis uždrausta būčiuoti 🫢 😁 maniškė tik keturiom beveik ir miega visa naktį, bandant pataisyti prabunda. Tad jau kuris laikas nesikišu į šitą reiškinį 🫠
Šiaurėsbanga parašė:
Mačiau Oksana pergyveno dèl kraujo tyrimų, tai pas mus irgi neutrofilai žemesni nei norma. (Ir praeitą kart irgi žemiau buvo) Tik tiek, kad gydytoja į šitą tyrimo d…
Pas mus jie buvo 0,05 -praktiškai nulis ir atsistatė po sirgimo iki 0,2-0,3, dabar 0,6. Įtariu,kad pas jus tas skaičius aukštesnis-tikiuosi
Buvom praėjusią savaitę vėl pas hematologę , tai geležis nepadėjo - tiesiog pakilo jos atsargos, o neutrofilai 0,6. Kadangi nieko kito blogo iš kraujo nesimato, paliko stebėjimui ir vėl po 3 mėn.darytis tyrimus reiks.
Beje, pasirodo vasarą ne vėjaraupiai buvo🙈 dariau tyrimą, kad įsitikint,ar nereik skiepo, nes man įtarimą tie spuogai kėlė. Pasirodo, buvau teisi🙈
Cavy parašė:
O taip, susirango kaip kirmėliukas ir miega ant pilvelio
labai jai patinka
Bučiuoju ir į lūpas, į nosytę, į kaktą - visaip būna. Dabar ji aktyviai nori duiti bučkį - išsišiepia ir su bisa ta šypsena duoda bučkį😃
Cavy parašė:
Aš bučiuoju.
Kiti- ne. Maniškis išsižioja norint bučkio. 😄
Dėl gulėjimo tai visaip ten guli jis. Keturiom taip pat mėgsta. 😄
Man keistas dalykas vienas. Turi 5 dantukus, o seilėtekio taip ir nebuvo dar. Pamenu su vyresnėliu tai tekėjo upeliais seilės nuo pirmo dantuko. Vis su kaklaskatėmis būdavo ilgai. O šiam sūneliui jokio seilių tekėjimo. Bent jau kol kas. Labai įdomiai.
Oooo parašė:
Aš bučiuoju.Kiti- ne. Maniškis išsižioja norint bučkio. 😄
Dėl gulėjimo tai visaip ten guli jis. Keturiom taip pat mėgsta. 😄
Ką tik pastebėjau,kad ir jau šeštas lenda dantukas.🫠
Cavy parašė:
80% laiko miega ant pilvo, visas galūnes pasikušusi po savimi.
Mano laukinukė, tai į lūpas taikosi įkąsti, jeigu atrodo, jog bando apkabinti, tai ištikrųjų nori pačiupti plaukus.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai