Olivia parašė:
Merginos, kurios maitina krūtimi, bet kartais nustraukinėjat pieną, kai vaikutį reikia trumpam palikti - kiek ml. pieno jums pavyksta nusitraukt per vieną sesiją?…
Man nuo 80 iki 100 ml 🙂
Olivia parašė:
Merginos, kurios maitina krūtimi, bet kartais nustraukinėjat pieną, kai vaikutį reikia trumpam palikti - kiek ml. pieno jums pavyksta nusitraukt per vieną sesiją?…
Man nuo 80 iki 100 ml 🙂
Natty34 parašė:
Kas kiek valandu maitinant diena ir nakti?
Diena maitinu kas dvi valandas. Nakčiai ~22 val. pavalgom, tada keliasi 3-4 ryto pavalgo ir paskui ryte apie 6 val.
Natty34 parašė:
Kas kiek valandu maitinant diena ir nakti?
Dieną pagal poreikį tai būna kas dvi val arba kartais kas valandą ar net kas pusvalandį. Naktį du kartus maitinu. 22val eina miegoti ir tada 1 ir 3 val keliasi valgymams. Naktis kol kas stabiliausia valgymuose. Dienomis belekas kartais būna, gali valgyt kartais ir kas 30min. Todėl pirkau pientraukį, kad ir vyras galėtų pamaitinti ir pati matyčiau kiek suvalgo, nes ištraukus su pientraukiu ir kai suvalgo didesnį kiekį ilgiau tarpą daro tarp valgymo. Krūties neištraukia tiek vienu valgymo ir nori itin dažnai.
Anonime 777 parašė:
Koki vezima jus turit?
Tutis nova
trysketuriastuoni parašė:
Gal kuri turite zindymo skraiste? Ar pasiteisino?![]()
Planavau turėti bet kažkaip neturiu, su dideliu merliuku prisidengdavau jei kur viešesnėj vietoj maitindavau
aš turiu pora kelias žindymo maikutes ant petnešėlių, ant viršsaus kokie marškinukai ir puikiai. Pasiderinu rūbus kad būtų patogu kokiam parke ant suoliuko maitint. I tokias erdves kur daug žmonių nesinori dar eiti
bet manau geras dalykas jei dažnai tenka žindyt viešuose vietose
trysketuriastuoni parašė:
Gal kuri turite zindymo skraiste? Ar pasiteisino?![]()
Aš paprastą didelę ikejos merlę užsimetu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai