ievapr parašė:
Merginos, kokius papildus vartojate?![]()
Vit.D, nes jo vis trūksta, magnis, kalcis, omega-3, folio r. ir cholinas
ievapr parašė:
Vit.D, nes jo vis trūksta, magnis, kalcis, omega-3, folio r. ir cholinas
Ocean Ni parašė:
Dabar naudoju padovanotà, bet šiaip daug kà iš iherb atsisiunčiu, kà LT sunkiau rasti :).
Gydytoja tiesiog paminėjo choliną ir paleido mane jo ieškoti, be pavadinimų ir dozių 😀 Vilniuje radau šį https://www.livinn.lt/p/cholinas-600-mg-zein8393-lt
Kreipiausi dar į gamintoją ar tinka vartoti nėštumo metu, nes niekur nenurodyta. Gavau atsakymą, kad viskas saugu. Normą rašo 2 tabletės per dieną, bet aš vartoju 1, nes manau, kad su mityba gaunu pakankamai.
ievapr parašė:
Geležį, omega, magnį, prabiotikus, kalį buvo trūkumas.
Quaesitoria parašė:
Kalbant apie kūno pokyčius.
Labai padidėjo speneliai, skaičiau, kad būna ir normalu, bet ar jie ir lieka padid…
bent jau man pačiai po pirmo gimdymo visos pakitusios kūno formos sugrįžo. Aišku po kurio laiko.
Quaesitoria parašė:
Kalbant apie kūno pokyčius.
Labai padidėjo speneliai, skaičiau, kad būna ir normalu, bet ar jie ir lieka padid…
Mano speneliai užiima ženkliai didesnį plotą🫣išėję iš kontūro net sakyčiau. Kažkaip nemanau, kad grįš...
Labas merginos!
Prisijungiu tik dabar
Skaičiau susirašinėjimus, tai labai intensyviai varote
Tikra pagalba esant ties kažkuriuo neraminančiu klausimu...
Ties vitaminais man iš vis pasakyta gerti tik Difolin ir daugiau nieko. Prieš miegą kraują skystinančius na ir dabar vėl išrašė savaitei Magnesium Diasporal išgerii, nes būdavo paryčiai kojas sutraukdavo mėšlungis..
O su "atostogomis" ir išmokomis dar irgi galvoju ką daryti.. nes pedagoginis darbas tai 24 mėn dėl darbo apsimoka, bet ne finanasiškai.. nes gautusi, kad atiduodant vyrui 2 mėn. ir išeinu darbuotis rugsėji.. o jei 18mėn imu kur finansiškai puikiai gaunasi, tada jau 16 mėnesį į darba tai nuo kovo ir tie du mėn vyrui.. Na kažkai sudėtinga apsispręsti..
Tad dar kartelį sveikos merginos, karts nuo karto prisijungsiu :)))
Noriu_miego parašė:
Vartoju Fertil-f-phase-2, Bertils geležį ir probiotikus 🙂
Bertils geležį geriate po vieną ar po dvi tabletes ir ar gerai toleruojate? Svarstau bandyti tą pačią. 😊
Gerumo debėsėlis parašė:
Įdomu kaip yra, jei Sodroje pasirenki 18 mėn. ir po 16 mėn. atšauki išmokos mokėjimą, perima vyras 2 mėn., o darbe esi parašęs prašymą 24 mėn. laikotarpiui, vis tie…
Jei darbe parasote 24 men, tai ir gryztate i darba po 24 men
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai