kukusia parašė:
Sveiki gal kam buvo nustatyta premklampcija?
Jum sukyles spaudimas ar slapime rado baltymo?
kukusia parašė:
Jum sukyles spaudimas ar slapime rado baltymo?
kukusia parašė:
Ar jums nustatyta? Man ne, bet įdomu simptomai kokie jums.
ievapr parašė:
Merginos, kokius papildus vartojate?![]()
Vartoju Fertil-f-phase-2, Bertils geležį ir probiotikus 🙂
ievapr parašė:
Šiuo metu nevartoju jokių, stengiuosi maistą žiūrėti
Kalbant apie kūno pokyčius.
Labai padidėjo speneliai, skaičiau, kad būna ir normalu, bet ar jie ir lieka padidėję visam laikui, ar paskui po nėštumo/maitinimo grįžta į anstesnį dydį ar bent kažkiek sumažėja? 🙄
ievapr parašė:
Magnio bisglicinatą kapsulėmis ir vit. D 2000 TV.
ievapr parašė:
Man gydytoja skyrė Omegų, Vitamino D 4000 TV, ir šiuo metu net 900 mg Magnio citrato, gal paskui teiks mažint MG, nežinau. O pati dar Choliną vartoju, jis užsieny ypač rekomenduojamas vaisiaus smegenų, nervų sistemos vystymuisi. Daugiau kol
kas uogos į trasą :). Gal rudeniop reiks ką daugiau pagalvot
Ocean Ni parašė:
Man gydytoja skyrė Omegų, Vitamino D 4000 TV, ir šiuo metu net 900 mg Magnio citrato, gal paskui teiks mažint MG, nežinau. O pati dar Choliną vartoju, jis užsieny y…
O kokį choliną naudojat? Man taip pat gydytoja rekomendavo, bet labai ilgai ieškojau būtent jo vieno, o ne kaip grupės vitaminų 🙂 Taip pat Omega3. Daugiau gydytoja sakė pakanka, bet man kraujo tyrimas prieš kokį pusantro mėn. darytas, reiks kitą savaitę pasitarti, ar nereikia pakartoti 🙂
Mėtameškinija parašė:
O kokį choliną naudojat? Man taip pat gydytoja rekomendavo, bet labai ilgai ieškojau būtent jo vieno, o ne kaip grupės vitaminų 🙂 Taip pat Omega3. Daugiau gydytoja …
Dabar naudoju padovanotà, bet šiaip daug kà iš iherb atsisiunčiu, kà LT sunkiau rasti :).
Pvz :
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/HXE2321?productId=116596&rcode=HXE2321&utm_medium=appshare
O kokià dozę jums gydytoja rekomendavo?
KotrynaRenata parašė:
Kaip paskiria tuos darzelius labai idomu![]()
Mano kolege Vilniuj pagimde pries 2 metus vaikeli, uzregistravo ir iskarto gavo...…
Pas mus mieste, būni eilėje, atrodo papulsi,na ir paskutinėmis dienomnlis užsirašo asocialių asmenų vaikai, na ir negauni to darželio, nes jiems pirmumas. Vat va taip paprastai.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai