KotrynaRenata parašė:
Nu vat.. kaip keista klausyt tokiu skirtingu nuomoniu. Vienos drasiai ima, kitos purtosi to epiduro..
Nu man cia tas pats, kad operuojant atsisakyt nuskausminimo
KotrynaRenata parašė:
Nu vat.. kaip keista klausyt tokiu skirtingu nuomoniu. Vienos drasiai ima, kitos purtosi to epiduro..
Nu man cia tas pats, kad operuojant atsisakyt nuskausminimo
Jony parašė:
Nu man cia tas pats, kad operuojant atsisakyt nuskausminimo![]()
Nu ne tas pats 😄 gimdo daugybe moteru be jokio nuskausminimo..tai nera tas pats kas operacija.
KotrynaRenata parašė:
Nu ne tas pats 😄 gimdo daugybe moteru be jokio nuskausminimo..tai nera tas pats kas operacija.
Nu cia man
, suprantu kad kitos gimdo, nesuprantu kam kentet skausmus. Medicina pazengus ir tuo reikia naudotis
Butu mano valia sakyciau pjaukit ir vsio 😂 Isvis tokiame amziuje kam reikia kenteti, vaiko atejimas turi teikti dziaugsma, tik geras emocijas, o ne kancias ir skausma
Lengva sneketi tom, kuriom gimdymai lengvi, o tom kam sunkus? Mano draugei viskas 1h tetruko ir pirmas vaikas. Va cia tai suprantu, kad nieko nereikia.
jollifit parašė:
Butu mano valia sakyciau pjaukit ir vsio 😂 Isvis tokiame amziuje kam reikia kenteti, vaiko atejimas turi teikti dziaugsma, tik geras emocijas, o ne kancias ir skaus…
Mano mintis tokia ir buvo 😁
KotrynaRenata parašė:
Aš iš tų, kur nenori, bet jei matysiu, kad per didelis stresas, nespjaunu į tokią galimybę.
Man tai atrodo labai gerai, kad yra pasirinkimas, o ar reikia/norisi tai nuo žmogaus priklauso, vieni geriau skausmą toleruoja, kiti prasčiau, ir daug kitų individualių faktorių, vertybių lemia sprendimą. Tai verta pagalvoti kas jums asmeniškai svarbu, kiek nusiteikusi skausmą iškvėpuoti ir su juo susigyventi.
Aš į gimdymą žiūriu kaip į natūralų fiziologinį procesą ir gimdymo skausmas yra vienintelis , kuris yra nepavojingas, nes dalis skausmo yra smegenyse, kurios apdoroja skausmo signalus, visi kiti skausmai praneša apie audinių pažeidimus, kaip apie pavojų sveikatai ar net gyvybei, o čia to nėra, nu tiksliau, audinių pažeidimai yra, bet jie funkciniai. Vaikui taip pat skauda, taip pat buvimas be epiduro leidžia pajausti vaisiaus judesius ir sukimąsi ir kartu su jo judesiais stumti. Bet tai yra darbas, tai yra pasiruošimas, ne visi turi galimybių ar noro gilintis į visokius niunasus.
Ir šiaip, kai žinai, kad galima gimdyti be skausmo, tai labai daug streso nuima, nes ir taip apie ką galvoti yra.
Ocean Ni parašė:
O kas prieš epidūrà, yra kažkokios priežastys kodėl nenorit konkrečios?
Mano pagrindinės, kad lėtėja gimdymo veikla, negali judėti, tai padidėja plyšimo arba skubaus cezario rizika.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai