2024.10.28 13:36 (prieš 1 m.)
Karoole parašė:
O kokia Jūsų kompetencija?
Tai nėra mano sugalvotas dokumentas gi
bet matau apie tokį net nesate girdėjusi…
Na manau dometis yra gerai, kad esant reikalui pasakyt personalui pvz ar Jums reikalingas epiduras, kad pvz nuo skausmo Jus vemiat, prasyt suleist vaistu ir pan., bet vel gi apie koki rimta plana, gali eit kalba, kai Jus niekada dar negimdet. Jus net neisivaizduojat koks tas skausmas, kiek jis truks, kaip Jusu organizmas i tai reaguos, tai db norit pasakyt i gimdymo plana irasysit " grieztai nenoriu epiduro" tai db kaip reiktu daktaram reaguot ir elgtis , kai visa nusivemus is skausmo Dievu ir visu akuseriu maldausit to epiduro, sakyt " uoj ponia Karole tkr ne nes vis gi Jusu gimdymo plane nurodyta, kad Jus grieztai nenorit epiduro" 😃 Arba del to pacio personalo "smurto". Jus kur isivaizduojat vyksit i SPA? Ar i kokia ikalinimo istaiga?😃 Apie koki smurta Jus konkreciai kalbat , ten dirba medikai, o taip pat ir zmones , visur visokiu zmoniu yra. Kiek suprantu planuojat gimdyti Krikscioniskuose, tai patikekit ten ir visokiu tu darbuotoju yra, ten gimdziau pirmagime, (beje buvau susitarus) uz sienos reke gimdyve, tai akuseres atejusios pas mane i palata pyzdavojo ja tiesiogine to zodzio prasme,bet taip juk gali buti absoliuciai visur. O butent tokios apie kurias katik rasiau perskaite Jusu gimdymo plana del smurto manau tyliai Jus pyzdavotu ir ne tik su kitom pacientem, visiskai to netoleruoju, bet reik suprast, kad nu nuo to nepabegsi ir zmoniu neperauklesi tiesiog numetus savo gimdymo plana 😃 Taip pat pvz norit gimdyti naturaliai, bet gimdymo metu kyla komplikaciju ir reikia extra CP, gi Jusu nks neklaus ar Jus i ta plana iraset , kad nenorit ar norit cia jau bus reikia ir daug kitu niuansu