@Justina parašė:
Nes mano ciklas 2-3 dienos mm 24-25 dienos
Gal del to ??
kada paskutinių mm pirma diena buvo? jeigu lapkritinukas/ė tai jau daugiau savaičių turėtumėt turėti, o kaip matau gruodžio pradžia data Jūsų
@Justina parašė:
Nes mano ciklas 2-3 dienos mm 24-25 dienos
Gal del to ??
kada paskutinių mm pirma diena buvo? jeigu lapkritinukas/ė tai jau daugiau savaičių turėtumėt turėti, o kaip matau gruodžio pradžia data Jūsų
Monikaa22 parašė:
Vasario 25-27mm
Manau nemesius sukligo pasakius 12-01 turetu but
@Justina parašė:
Vasario 25-27mm
Manau nemesius sukligo pasakius 12-01 turetu but
pagal skaičiavimus taip, 12.01 tuomet turėtų būti, eina 8-a savaitė, tai čia, Tėvų Darželyje, pasikeiskite, kad teisingai rodytų, o tiksliausiai jau ginekologė vėliau nustatys
Taip ryt 8 savaites
Monikaa22 parašė:
pagal skaičiavimus taip, 12.01 tuomet turėtų būti, eina 8-a savaitė, tai čia, Tėvų Darželyje, pasikeiskite, kad teisingai rodytų, o tiksliausiai jau ginekologė vėli…
Taip ryt 8savaites
Aciu už pagalba ☺️☺️☺️
O jus augyt ir siprekit toliau 🥰🥰🥰
@Justina parašė:
Taip ryt 8 savaites
ačiū, Jūs taip pat!🥰🥰
p.s. ne ryt 8 savaitės, o sekmadienį, nes skaičiuojasi nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos
Monikaa22 parašė:
ačiū, Jūs taip pat!🥰🥰
p.s. ne ryt 8 savaitės, o sekmadienį, nes skaičiuojasi nuo paskutinių mėnesinių pi…
Ryt nes man patirtintas nestumas buvo praita savaite ir pasakė treciadieni buvo 7 sav 
@Justina parašė:
Ryt nes man patirtintas nestumas buvo praita savaite ir pasakė treciadieni buvo 7 sav
super, tuomet aukit ir stiprėkit!🥰🥰
Monikaa22 parašė:
super, tuomet aukit ir stiprėkit!🥰🥰
Aciu ir jus taip pat🥰
Kažkokia tragiška diena, per pietus jaučiu kažkas ne taip, nueinu į tualetą, o ten tamsios rudos/rusvos išskyros/skystos, galvoju jau pradėjau kraujuot, aišku ne per daugiausia, pasiskambinau savo gydytojai ir į priėmimą, kadangi turiu hematomą, sakė gali valytis tas kraujas, jei dar pasirodytų taip ar šviežias kraujas ar su krešuliais, tiesiai į priėmimą, o dabar ramiai būt ir tikėtis gerų dalykų, o ne blogų.
Gal kuriai yra kažkas buvę panašaus turint hematoma?
Gustee parašė:
Kažkokia tragiška diena, per pietus jaučiu kažkas ne taip, nueinu į tualetą, o ten tamsios rudos/rusvos išskyros/skystos, galvoju jau pradėjau kraujuot, aišku ne pe…
As kraujavau su hematoma menesi laiko. Kai prasidejo, buvo daugaiu kraujo ir ne rudo, o sviezaus. Velia sulig diena mazejo ir tamsejo.ir taip tepliojo menesi laiko.Po apziuros hematomos nebemate
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai