Karoole parašė:
nu nežinau, nelabai gražiai gydytojai elgiasi, kai tingi atsakyti į kylančius klausimuso tai jums daznai ir ilgai ta širdele taip plaka kad net pas kardiologą si…
Apie menesi, nezinau ar cia skaitosi ilgai ar ne
Karoole parašė:
nu nežinau, nelabai gražiai gydytojai elgiasi, kai tingi atsakyti į kylančius klausimuso tai jums daznai ir ilgai ta širdele taip plaka kad net pas kardiologą si…
Apie menesi, nezinau ar cia skaitosi ilgai ar ne
korete parašė:
Apie menesi, nezinau ar cia skaitosi ilgai ar ne![]()
Nežinau ir aš
man tai nėra pastoviai. Man kartais būna, kažkurį laiką ir viskas. Kai sakiau gin, sakė tai juk kraujo daugėja, ir tuo metu jai tampa sunkiau kol raumuo prisitaiko
tai taip daugiau ir nejudinau šio klausimo, nes jaučiuosi bendrai paėmus puikiai;)
korete parašė:
Sveikosnorejau paklaust gal kam nors nestumo metu yra pradeje sirdis stipriau ir tankiau plakt?
![]()
Aš iki nėštumo turiu bėdų su širdies ritmu, tai irgi buvau pakartotinai pas kardiologę pastojusi, tai svarbiausi 3 dalykai širdies darbui - geležies trūkumo, kad nebūtų ir palaikyti magnį ir kalį maximaliuose ribose, nes man jei nukrenta į žemesnę pusę, nors ir ribose iškart prasideda ne tik tachikardija, bet ir permušimai. Kadangi kraujo padaugėja kūne, tai ir širdies darbas pasunkėja, tai ją būtina aprūpinti reikiamais elektrolitais. O jei į nėštumo pabaigą bus labai aukštas pulsas, tai turėtų kardiologas paskirti vaistukų 😊
Voverūška Esu parašė:
O Jum taip nebūna, kad kai gulite ant nugaros, žiūrint į pilvą, pilvas pulsuoja pagal širdies dūžius?
Būna, man tą greitesnį širdies plakimą įtakoja labiausiai balti chalatai, būnant pas gyd net buvo 130 nusiuntė kardiogramai kol padarė kardiogramą nusiraminau nukrito 120. Namie kai žiūriu visalaik 87. Kraujo spaudimas normalus😅 dar būna kai dėl kažko nerimauju.
migle-migle123 parašė:
Sveikos, norėčiau Rugpjūčio mėn. pasidaryti mini fotosesija prie jūros. Noriu ne pompastiškos, laisvosGal turite kokių pradedančiųjų fotografų ar kurie norėtų p…
Fika photography pažiūrėkit ☺️
Svetlana Stankevič - Fotografija
ana vasara pas ja fotografavomes prie juros sunaus metuku proga, tai ir kaina, ir kokybe nuostabi, o ir pati fotografe is pajurio
migle-migle123 parašė:
Sveikos, norėčiau Rugpjūčio mėn. pasidaryti mini fotosesija prie jūros. Noriu ne pompastiškos, laisvosGal turite kokių pradedančiųjų fotografų ar kurie norėtų p…
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai